تو عزیز دل مایی (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیمه شخمی شدی یا هنوز فول شخمی؟(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو عزیز دل مایی (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیمه شخمی شدی یا هنوز فول شخمی؟(sm2)
ای ریدم پس کله این یزدانی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد این هفته دلتنگی رو قبلا سینگل داده بود دیگه؟
آره - هفته دلتنگی ، رفت که رفت ، آوانگارد ، این روزا ، برزخ هم چند روز قبل پخش آلبوم داد بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیر تو که انقد یزدانی رو دوست داری برو بش بگو دربیار بخورم برات (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم تایمی که من دارم این اهنگو میگوشم با زمان اومدن البوم همخوانی نداره(sm120)نقل قول:
هنوز خوب نشد گوش بدم.. ی دور گذری گوش دادم البومو ولی برزخ و هفته دلتنگی قبلا گوش داده بودم خوب بودن .. هفته دلتنگی عالی بود البته
همه ی آهنگاش خوبن فقط باید خوب گوش بدید مثل الان که کردیم تو چاوشی و حتی زمزمه های وسط آهنگارو هم متوجه میشیم - سرسری که گوش بدی صد در صد به درد نمیخوره (sm120) فقط آهنگ برزخ یه هفته مونده به پخش آلبوم اومد فکر کنم اون چهارتا رو تو طول سال پخش کرده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونقدری دوسش دارم که همه ی آلبوماش رو خریدم و هر چی بخونه خوشم بیاد - یه کنسرت برج میلاد رفتم پایگان رو هم بقل کردم (sm19) - یه کنسرت هم اومده بود اراک رفتم که پایگان تو اراک نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونا احتمالا اینقدر شخمی بودن که رفتن تو ارشیو زود ولی هفته دلتنگی رو زمان زیادیه که دارم گوش میدم هنوز تو لیست اهنگام هست.. برزخم خوبهنقل قول:
نه دیگه بعضی اهنگا واقعا سکشره محض... بعضی میبینی ی نمه خوبه باید دور دوم هم گوش بدی که مطمئن بشی(sm120)
من خودم با روزای دلگیر حال نکردم خوشم نیومد ولی از بقیه راضی بودم حداقل اگه پیشرفتی نکرده پسرفت هم نکرده (sm120)نقل قول:
همون نیستی بگی امشب 90 داره برا کل البومش کافیه(sm50)نقل قول:
عخی (sm134)(sm127)نقل قول:
فول (sm169)(sm120)
توریست رو دست کم نگیرنقل قول:
نزار تویِ دلت سردی بشینه ،گُلِ مننقل قول:
نزار اشکاتو هر کی ببینه ،گُلِ من(sm19)
صدا هندزفری رو کم میکنم میزارم رو 10 و آروم آروم موذن زاده رو مزارم نوحه میخونه و انشالله به مرگی عمیق میرم (sm27)
شب همگی خوش (sm127)(sm27)
میگم که هنوز البوم رو تخصصی نگوشیدم.. ی دور همینجوری گوش دادمنقل قول:
هممون میمیریم ولی فعلا استفاده کن(sm120)نقل قول:
شبت قشنگ عسل(sm127)
پیگیر کارای شادمهر پاپ فادر هم باش که اسی اومد باید جوابگو باشه - داستان فراری رو هم باید برامون روشن کنه (sm2)نقل قول:
من تا خبر مرگ صفاریان رو نشنوم نمیمیرم (sm120)نقل قول:
پاپ فادر شهبال(sm2)نقل قول:
شادمهر هم کارش درسته
احسان فردا نمیاد احتمالا(sm2)
دیوث چیکار اون بنده خدا داری(sm2)نقل قول:
مم-ه میبینی چقدر راحت میتونم جو رو بر علیه خودم کنم (sm2)
تو کلا کیونت میخاره(sm2)
از فرداشب دوباره ادامه میدم به موندن شبانه ام خیلی حال میده (sm128)
برو بخواب میلاد دیوث
هادی کثافیَط توام بخواب تا خودم نخوابوندمت(sm2)
دیوث مث بز نشسته جلو مانیتور.. هی میگه 24 ساعت نخوابیدم.. فردا شب میایم میگه 48 ساعت نخوابیدم(sm2)اخرش خواب به خواب میره(sm2)
دانلود دارم یه ربع دیگه تموم میشه - کمین نشستم ببینم دیگه کی میخواد صحبت خاصی انجام بده (sm2)
اونقدا هم میگن دلت بزرگ نبود (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا بریم تو دریای ترانه محسن غرق بشیم (sm50)
من رفتم دیگه(sm27)
شب خوش دوستان(sm176)
بیا زیر مامله غرق شو دریای ترانه عمیق نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگفت 10 سال هر روز راه دواخونه ها رو ترک موتور گریه کرده (sm50)نقل قول:
بزار تو حال خودم باشم (sm50)نقل قول:
میرفت و میگفت پشت لبخند 3 در چهارم قسط عقب مونده دارم
فقط یه پاکت سیگار با تریاق خالی کردم (sm50)
(sm27)
Michael Angeloنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm2)
خبرگزاری الف نوشت: شنیده های موثق حاکیست دیشب هنگام ضبط برنامه #خندوانه درگیری کوچکی بین چند نفر از شرکت کنندگان پیش آمد که در ادامه، یکی از آنها به گاز اشک آور متوسل شد! این اقدام عجیب علاوه بر ایجاد وقفه در مراحل ضبط برنامه، وحشت و ناراحتی و اشک و سوزش چشم و سرفه های حاضران را هم در پی داشت. همچنین یکی از شرکت کنندگان برنامه،به بیمارستان اعزام شد.
شایعاتی نیز درباره انتساب فرد مذکور به نیروهای نظامی مطرح شده است.
در نهایت این درگیری با دخالت نیروی انتظامی پایان یافت
(sm50)
(sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
از هیچکی حتی خودت خیری ندیدی(sm81)