(sm2)خودش میگفت 500 من راضیش کردم 100 بذاره روشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)خودش میگفت 500 من راضیش کردم 100 بذاره روشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیگا چه هلویه ..35 هم تخفیف خورده
1100(sm59)
الی فقط سونی بگیر
هواوی نگیر سرویست میکنه
چراغ ِ ديتاي ِ مودمم روشن نميشه
چرا ؟
الی فقط هواوی بگیر
سونی نگیر سرویست میکنه
(sm120)من نمیخوام واسه کسیه سونی گرونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)پس اینجا چه غلتی میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بغل کن بچه رانقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Xperia m من خودم دارم خیلیم راضیم
ارزونم هست
نميدونم (sm77)نقل قول:
ببين من الآن مودم واي فايم با گوشي كه وصل ميشم ميزنه كانكت شدم به مودم. ولي وصل نميشه به نت
چرا
کانکت شدن به مودم یه چیزه وصل شدن به نت چیز دیگرینقل قول:
زنگ بزن شرکت
خيلي ممنوننقل قول:
الي يه نفر رو توو گوشيم سيو كردم به اسم ِ جلبك
ياد ِ تو مي افتم (sm2)
(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
100 مگ دانيدم ميگه sp3 ميخواد (sm81)نقل قول:
گفتم که با طناب پوسیده اشترم نرو ته چاهنقل قول:
نوشته اصلی توسط cl!nt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
امیر از پورناظری ها آلبوم سراغ ندارید ؟
(sm50)
امير اين آمار بازديد آهنگ هاي سايت رو چه حسابيه!؟ (sm77)
يارو اسمش خارش ابن ابولاشيه بعد ميبيني زده مثلا بيست هزاروخورده اي!
همین دوتا دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومی ندادن خودشون بیرون
من این آلبوم رو دارم Leila Khaton - - Tahmoures Pournazeriنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون كه آرهنقل قول:
اما يكم طبيعي تر كنن خوب آهنگ بيس دقيقس اومده رو سايت بيست هزار بازديد!! خو حداقل بعد دو سه روز بزنن آمارشو (sm2)
جدی جدی آلبوم رضا صادقی 16 تا آهنگه (sm51)
ميدونم دادا (sm19)نقل قول:
برام جالب بود فقط
اهنگ جدید سامان جلیلی اومده (sm58)
5-0 (sm120)
(sm70)
ب ن و ی خ ا م
یادش بخیر یه رفیقی داشتم تو خدمت یه شلوار راحتی داشت که کلا جلوش کلا پاره بود از زیر هم اصلا شورت نمی پوشید اقا این هر وقت اشخور جدید الورود می اومد تو یگان با اون جلو اونا راه می رفت و کلا تشکیلات رو می انداخت بیرون(sm2)
نذاشتن شاه لئو همین امشب کارُ یکسره کنه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
رکورد تعداد پاس گل تاریخ لالیگا که دست خوک کثیف بود، هم شکسته شد (sm59)(sm50)
داور دیوث یه گلشو الکی آفساید گرفت وگرنه پوکر کرده بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوتا تو [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] گذاشتیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت این مدل از مرسدس بنز در ۵.۳ ثانیه از صفر به صد کیلومتر در ساعت میرسد و موتور هشت سیلندر آن ۵۴۴ اسب بخار قدرت دارد. همچنین امکان اینکه داخل خودرو به شکلی کاملاً لوکس دربیاید هم وجود دارد.
قیمت این خودرو یک میلیون دلار است وضد گلوله
فوق العادست این بشر ... (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون موقع که اختلافش با رونالدو 12 تا بود همه میگفتن دیگه محاله برسه ... (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] | [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شایدم حتی بیشتر (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیالی نیست ولی امسال کفش طلا و اقای پاس گل واسه خودشه (sm120)