ای کاش میشد شادمهر یک شعر از روزبه با اهنگ افکاری تنظیم خودش میخوند.(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
ای کاش میشد شادمهر یک شعر از روزبه با اهنگ افکاری تنظیم خودش میخوند.(sm50)
البوم ۹ تراک داره و شادمهر دوتا کار اهنگسازی کرده. نقطه ضعف و تصویر.
(sm10)
بهترین کارای آلبوم هم قطعا همین دوتاندنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل ی آلبوم متوسط را خواهیم شنید
3تا آهنگ خوب》》اعتراف..نقطه ضعف. .تصویر
3تا آهنگ متوسط 》》سرنوشت و دوتای دیگه
3تا آهنگ ضعیف》》قلب من...تو بی من و یکی دیگه
در کل ی آلبوم همسطح تجربه کن..نه کمتر نه بیشتر
ببخشید آقا مسعود این تجزیه و تحلیل وقتی هنوز آلبوم نیومده و جز همون چند کار پخش شده هنوز کسی نشنیده از کجا اومده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3تا آهنگ خوب》》اعتراف..نقطه ضعف. .تصویر
هنوز کسی نشنیده از کجا مشخص میشه خوب هستند ؟
چون فقط شادمهر دو تاشو ساخته ؟
3تا آهنگ متوسط 》》سرنوشت و دوتای دیگه
اونوقت اون دو تای دیگه رو شما اسمشونم هنوز نمیدونید اونوقت چطور متوسط هستند ؟
3تا آهنگ ضعیف》》قلب من...تو بی من و یکی دیگه
خیلیا این دو کار رو دوست داشتن
و یکی دیگه هنوز اسمشم نمیدونید اونوقت چطور ضعیف هستند ؟
اینقدر عجولانه تجزیه و تحلیل نکنید وقتی هنوز کاری پخش نشده
و اینکه شما خیلی دوست داری پیش بینی کنی
آهنگ قبلی رو هم شما میگفتی خیلی خوبه
بعد شد خیلی متوسط هست
و یعدش هم گفتی کلا ضعیفه
صبر داشته باش وقتی آلبوم اومد ب حرف من میرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی آلیوم نیومده شما شنیدیش ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و اینکه شما تمام خبرها رو از دوستمون ebihamed میگیری نکنه اون یه سری اطلاعات بهت داده ؟
ولی کلا تو این تاپیک تجزیه و تحلیلاتون خیلی جالبه
و خیلی ها یه جوری برخورد میکنن انگاری هر روز و هر ثانیه با شادمهر و عواملش در ارتباط هستن و همه چی رو میدونن
اگه آلبوم اومد و حرف شما نشد چی ؟نقل قول:
نشه مثل اون آقایی که میگفت " غرور " بهترین آهنگه و بعدش همتون بهش ایراد گرفتید
1ماه و نیم دیگه صبر کن وقتی آلبوم اومد متوجه میشین این آلبومم تو سطح همون تجربه کن هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من مهم نیست در چه سطحیهنقل قول:
اینقدر هم دنبال ضعیف و متوسط و خوب بودن و کلا طبقه بندی آهنگا نیستم
مهم هنر شادمهره
و اینکه آلبوم میده
شما همون آهنگهای خیلی خوب و موندگار شادمهر رو آیا از صبح تا شب دائم گوش میدی ؟
آهنگای شادمهر همشون خوبن
همون بدترینشم میشه گوش داد
شما همش دنبال این هستی که بگی کدوم خوبه کدوم بدهنقل قول:
میترسم همون نقطه ضعفی هم که اینقدر ادعای خوب بودنش رو داری بیاد و بعدش به شعرش ایراد بگیری
مسعود جان تو که از تمام قطعات آلبوم سر در آوردی پس چرا انقد مشتاقانه پیگیری میکنی اخبار آلبومو برادر
خدایی سرنوشت رو چجوری تو رده ی متوسط قرار دادی سرنوشت واقعا عالی بود
دوست عزیز چرا وقتی به چیزی ایمان نداری تهمت میزنی من کی و کجا به مسعود گفتم که رده بندی آهنگها اینجوریه و اونجوریه؟ من اگه بخام رده بندی کنم با اسم آهنگها رده بندی میکنم نه اینکه بدون اسم قضاوت کنم ضمن اینکه من بارها گفتم این آلبوم قصه ش متفاوته بیشتر توش به چالش کشیده شده کارها و با تجربه کن که تقریبا یکدست بود فرق میکنه داستانش سبکهای مختلفی داره که هر سبک طالب خودشو داره مثلا تو بی من رو خودم دوست نداشتم اما خیلیام دوست داشتن باقی کارهام به همچنین . من ادعای اینکه با کسی در ارتباطم رو نداشتم و ندارمنقل قول:
من دقیقا کجای کامنتم به شما تهمت زدم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیز یه بار دیگه اون کامنت رو بخون
بنده به آقا مسعود گفتم شما که هنوز آلبوم نیومده و نشنیدی از کجا این تجزیه و تحلیل رو انجام دادی ؟
و بعدش گفتم نکنه از اطلاعاتی که در ارتباط با آلبوم از دوستمون ebihamed میگیری این تجزیه و تحلیل رو انجام دادی ؟
اونوقت من کجا به شما تهمت زدم و گفتم شما اینجوری گفتد و اونوجوری گفتید ؟
بازم میگم دوباره اون کامنت رو بخونید
خوب این یعنی که میخای بگی من این اطلاعاتو دادم که مسعود اینجوری تجزیه تحلیل کرده دیگه
چون دقیقا تایپ کردی نکنه اون بهت یه سری اطلاعات داده . من دقیقا این قسمت حرفتو میگم که چطوری مطمئنی من
اینجوری آمار داده باشم به مسعود
و اینکه منظورم نه شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلکه کسایی بود که هر لحظه میان و یه چیزی میگن
لطفا سوء تفاهم نشه
و اینکه بنده خودم خیلی از حرفها و کامنتاتون رو تایید کردم
شک دارید برگردید به عقب و مرور کنید
نه دوست عزیز بحث شک نبود من فکر کردم شما میخای بگی من اینجوری به مسعود آمار دادم بازم مشکلی نیستنقل قول:
سوتفاهم بوده در کل
شما اگه اطلاعات میدادی باید حتما اسم اون آهنگای دیگم رو بهشون میدادی اگه واقعا میدونستینقل قول:
من تجزیه و تحلیل رو تنها براساس اون چیزی که ایشون خودش دریافت کرده گفتم که گفته
خواهشا چالش جدید درست نکنید چون اصلا من منظورم این نبوده که شما اطلاعات دادی و ایشون اینجوری برداشت کرده
نه من همچین منظوری نداشتمنقل قول:
آقا مسعود خیلی دنبال اینه که آلبوم چند تا ترک داره
بهترینش کدومه
بدترینش کدومه
تا هم میپرسی از کجا میدونی
میگه صبر کنید 1 و نیم ماه دیگه متوجه میشید
خب میگم دوست عزیز اگه شما شنیدی که خوب خیلی سعادت داشتی که پیش پیش بشنوی
اگرم که نشنیدی پس چطور این تجزیه و تحلیل رو در ارتباط با آلبوم انجام دادی و کلا چرا دنبال طبقه بندی آهنگهای آلبومی
همین
مشکل نیس برادر فقط اینو بگم من اصلا و ابدا ادعایی ندارم که بخام بگم من همه چیزو میدونمنقل قول:
و اینکه هیچوقت نمیام خبرای ریزتر و جزئی تر رو اینجا بگم چون خیانته در حق شادمهر
بیشتر جزییات که ازشون مطلعم مث امانته پیش من فقط چیزایی که خیلی کلی باشه رو در اختیار دوستان میذارم
وقتی آلبوم نیومده
اینکه اینا ضعیف هستند اینا قوی هستند اینا متوسط هستند چه معنی میده ؟
جز اینکه ذهنیت رو خراب کنه نسبت به آلبوم
اگه بدترین آهنگ ها هم تو آلبوم باشه وقتی صدا و هنر شادمهر تو اون آهنگ هاست میشه گفت بده ؟
اینکه نشنیده رتبه بندی بشه رو من خودمم اصلا قبول ندارمنقل قول:
من خودم به شخصه از این بابت از شما ممنونم که امانت داری میکنیدنقل قول:
لذتش در اومدن آلبوم و شنیدن کارهاست
اینکه بخوایم همه چی رو پیش پیش بدونیم جز اینکه ذهنیت رو خراب کنه چیزی نداره
من که همیشه از شما بابت همون کلیاتی که اینجا بیان کردید در ارتباط با آهنگها سپاس گزار بودم و هستم (sm10)
دقیقانقل قول:
هر کسی بعد از شنیدن آهنگها میتونه اولویت شنیدن کارها رو برای خودش مشخص کنه
اما هنوز هیشکی نشنیده میگن اینجوریه اونجوریه
خواهش میکنم دوست عزیز . خیالت راحت آلبوم برای هر سلیقه ای آهنگ داره و تنوع کارا و سبکها بسیار زیاده اینارو میگمنقل قول:
که وقتی آلبوم اومد شوکه نشن هوادارا
بی صبرانه منتظر شنیدن این آلبوم هستمنقل قول:
پای منو وسط نکش بابا جان ...نقل قول:
شما ناراحت نشونقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگرچه که بهترین آهنگ آلبوم نبود
اما اون کار خیلی هم عالی بود و خودم خیلی دوستش دارم
بعدشم من کی اسم شما رو گفتم که میگی پای منو وسط نکش ؟
(sm132)
ناراحت نشدمنقل قول:
من شناختم از شادمهر اون آهنگ بود بقیه ترک ها تقلیدی ...
شما قیاس کردی بابا جان : آن آقایی که نداریم اینجا راحت اسم بیار حرفتو بزن
باشه از این بعد نمیگم آقانقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم : احسان
آ باریکلا پسر خوبنقل قول:
نمیخواستم بگم ولی حالا که به اینجا رسید ... : تمام حرفایی که تا الان در مورد آلبوم زده شده چرته ...
خلاص !!!
کدوم حرفا ؟نقل قول:
ممنون احساننقل قول:
بیخیال ... نامه تمامنقل قول:
باشهنقل قول:
هیچی نگو
حاشیه درست نشه
اگه منظورت از چرت حرفای منه که تو خودت در چرت گفتن ید طولانی داشتی و دارینقل قول: