تهش با "جز" تموم کن که حال خوبی داشته باشی ، وصیت به ما میده آدمونقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تهش با "جز" تموم کن که حال خوبی داشته باشی ، وصیت به ما میده آدمونقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب تموم شده دیگه همه آهنگاشو تو شکمی میخونه رضا صادقی همش یکنوااخت من که لذت نمیبرم یه زمانی برای کاراش ارزش قائل بودم اما همش تکراره
اگه دنبال کشتن زامبی و این دری وریاس که هیچ اگه نه که یه توضیح کلی بده ببینم چجوریاس (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست نداری گوش نکن ، اظهار نظر تو هم تو شکمیه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshi esghame [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حوصله بحث ندارم دیگه از این مورد بکش بیرون
ولی دمش گرم که آلبوم محسنو گرفت ولی امثال قیاسیی و حجازی یه تبریک خشک خالیم نگفتن
واقعا داریک کسی که خوب باشه؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرم به نظرت نزدیکه (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید واقعا هست
یاد سکانس پایانی افسانه ی 1900 افتادم (sm120)هیچکس تو این دنیا نمیتونه خوشحال باشه(sm120)نقل قول:
خدا خیرش بده... (sm120) هرچند من اون شب خوابم برد صبم بیدار شدم سریع رفتم شرکت خمار خمار بودم ظهر پیچوندم سر راه آلبومو خریدم تو ماشینم گوش ندادم چون موزن گفه بود اول تا آخرشو پیوسته گوش بدید خلاصه که تا رسیدم خونه هلاک شدم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میزنم آلبوم پلی میشه دست نمیزنم به تراکا (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]