بگو چقدر زود ارضا میشی دیگه ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بگو چقدر زود ارضا میشی دیگه ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواب (sm172)
بیخود کردن... تا میتونی فاز بگیر... بی شوخی اعتیاد خاصی به باس ـه ملودی ـه دزیره پیدا کردم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بچه مثبتی ام ، در جریانی که ! (sm120)نقل قول:
تا ساعتای بی خوابی من تغییر کنه !
دارم میگم این نمیتونه ارضام کنه... باس باندا و آمپ و همه چی بره تو کیونم تا به ارگاسم موسیقیایی برسم (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از یک سال باس رو بردم ته
همین اسپیکر پاسخگو نیست آیا ؟!نقل قول:
یکی تو مثبتی یکی سر مثبت باتری (sm120)(sm19)نقل قول:
سیل از توی خواب اومد تو اتاق در وا شده بود
ما غرق شدیم بسکه اتاق دریا شده بود