تو سیگار خاموش کن تا بگم
چطور میشه با گریه هم دود شد
چطور میشه با خنده هم زخم خورد
چطور میشه با عشق نابود شد ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو سیگار خاموش کن تا بگم
چطور میشه با گریه هم دود شد
چطور میشه با خنده هم زخم خورد
چطور میشه با عشق نابود شد ... (sm50)
کریستی با جنونش به من یاد داد
که عاشق شدن قبل ویرونیه ... (sm25)
طرف میگه من رفتم استودیو چاوشی لایو خوندنش رو دیدم میگه نه آقا اونجا هم از افکت استفاده کرده ! (sm2)فکر کنم محسن افکت رو قورت داده همه جا باهاشه (sm2)(sm30)
کریستی ، بدون تو هیچم ، بدون تو هیچم ... (sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرما به جهنم از عید به این ور همش رطوبتی بوده هوا (sm3)
دیشب چک میکردم ساعت 12 شب 97% رطوبت داشت هوا! (sm9)
همینطوری پیش بره تابستون کولر گازی معمولی هم جوابگو نیست باید بریم کولر گازی تروپیکال مخصوص آب و هوای گرمسیری بخریم |:
پس خیلی گرمه (sm25)
اصن یه وضعی
دمای قطعات پی سی هم رفتن بالا
باید فنهای کیس و سی پی یو رو عوض کنم کلی خاک گرفتن تهویه کیس خوب انجام نمیشه (sm20)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی تو نمی دونی این " خانومی " که Back Vocal آهنگ " یوسف " از آلبوم " پاروی بی قایق " از " محسن چاوشی " می خونه کیه !؟ (sm77)
خیلی خارجی طور می خونه ! (sm51)
بلکم آلمانی باشه ! (sm128)
اینا معمولا سمپل های آماده توی نرم افزار ها هستن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیس رو ببر تعویض روغن با دستگاه باد بگیر توش البته یه چند سانتی متر فاصله بش بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]