ینی نکرد حتا یه بار هم شانسی و بر حسب اتفاق مشاعرتون درست از حرفی که تموم میشه بیت بعدی شروع بشه ؛ یعنی دهنتون (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ینی نکرد حتا یه بار هم شانسی و بر حسب اتفاق مشاعرتون درست از حرفی که تموم میشه بیت بعدی شروع بشه ؛ یعنی دهنتون (sm2)
یه بارتوسکــ.س چتدیر به دیرجواب میدادم دختره گفت چرا انقد دیر جواب میدی گفتم فقط تو که نیستی!درجا بلاکم کرد، میخوام بگم صداقت همه جا خوب نیست
این روزا فحش خور خورشید بیشتر از عمه شده
وقتی کسی اندازه ات نیست ,دست به اندازه خودت نزن ..!
حسین پناهی
بیا با من دلم تنها ترین است/ نگاهت در دلم شور آفرین است/ مرا مستی دهد جام لبانت/ شراب بوسه ات گیرا ترین است/ ز یك دیدار پی بردی به حالم/ عجب درمن نگاهت نكته بین است/ سخن از عشق ومستی گوی با من/ سخن هایت برایم دلنشین است/ مرا در شعله ی عشقت بسوزان/ كه رسم دوستداریها همین است/ نشان عشق را در چشم تو خواندم/ دلم چون كویی آیینه بین است/ به من لطف گل مهتاب دادی/ تنت با عطر گلها همنشین است/ دوست را هم تو باش آغاز وپایان/ كه عشق اولی وآخرینست
این دیگه مشاعره نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشاگریه به حساب میاد
گیر نده دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر از پایان گرفتن غم هایت نا امید شده ای ، به خاطر بیاور زیباترین صبحی كه تا به حال تجربه كرده ای مدیون صبرت در برابر سیاهترین شبی هستی كه هیچ دلیلی برای تمام شدن نمی دید
فدای دلتون (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی مرد که گریه نمیکنه (sm50)
هر جور حساب کنی تا حالا باید یدونه شانسکی شانسکی درست در میومدا ؛ اصن یه وضی (sm2) (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدن با ر دسته دار (sm3)نقل قول:
یه زمانی بزنامه های دهه 60 زیبا بودن طرفدار داشتن حالا فکر میکنن اگه بازم همونا زو پخش کنن جذاب خواهد بود و ملت نگاه میکنن... هر شبکه ای میزنی تولیدات 20 30 سال پیشُ داره پخش میکنه (sm3)