همونایی که تا چند هفته پیش میگفتن bbc از msn بهتره ؟؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همونایی که تا چند هفته پیش میگفتن bbc از msn بهتره ؟؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسن فیس پی ام دادی ندیدی آدرس دقیق و کدپستیتو بفرست
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
گل سوارز (sm54)(sm51)(sm19)(sm88)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی زد (sm54)(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خط حمله یکی از دوست داشتنی ترین خط حمله های تاریخ (sm111)(sm50)
یکی از خوبیای محمد امین اینه که همیشه طرفدار تیم برنده س (sm2)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی میخوای گوشی به دوست دخترت هدیه بدی ؟؟ (sm120)
سجاد به بهادر بگو به محسن بگه آدرس و کد پستی شو بده پارو رو امضا کردم براش بفرستم (sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد به بهادر بگو به محسن بگه آدرس و کد پستی شو بده پارو رو امضا کردم براش بفرستم (sm120)
طرفدار کدومه؟؟ (sm77)من یه چلسی فنم و نه بیشتر (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوتبال باشگاهی واسه من خلاصه میشه تو چلسی...بردو باختم همیشه اعلام کردم (sm98)
دیگه راجع به بقیه تیما با بازیکن و مربی کار دارم و نه به عنوان فن بلکه به عنوان بیننده از دیدن بازیش لذت میبرم (sm120)
بعد هم همه میدونن من عاشق نیمار و سوارز بودم از قبل پستاشم موجوده از زمان جام کنفدراسیون ها تا تاپیک جام جهانی (sm174)
ایضا با ورود فابرگاس به چلسی و بحثایی که واسه مسی و چلسی پیش اومدو فالو کردنا و تعریفو تمجیدا و رای مسی و صحبت های خوزه و صحبت های چند روز پیش پیکه که گفته بود اگر بارسا قهرمان نشه دوست دارم چلسی قهرمان شه روابط 2 باشگاه روز به روز داره صمیمی تر میشه (sm120)
شاهین نجفی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاهین نجفی (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استادم ارزوست . . .
درد (sm2)نقل قول:
تو که میدونی پارسال و در اوج افتخار افرینی رئال نظر من در مورد این تیم چی بوده (sm70)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب حالا انقد توضیح نده (sm2)نقل قول:
(sm44)نقل قول:
ﺩﻗﺖ ﮐﺮﺩﯾﻦ ﭘﺴﺮﺍ ﮐﯿﺴﻪ ﺑﺮﻧﺞ 20 ﮐﯿﻠﻮﯾﯽ ﺭﻭ
ﺟﻮﻧﺸﻮﻥ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﺩ ﺑﻠﻨﺪ ﮐﻨﻦ !!
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺍﻣﺎ ﺩﻭﺱ ﺩختر 65 ﮐﯿﻠﻮﯾﯽ ﺷﻮﻥ ﺭﻭ ﻣﺜﻞ
ﻗﻮﻃﯽﮐﻨﺴﺮﻭ ﺑﻠﻨﺪ ﻣﯿﮑﻨﻦ؟؟
ﻻاااااااااااااﻣﺼﺐ ﺍﻧﮕﯿﺰﻩ ﺑا ﺍﻧﺴﺎﻥ چیکار میکنه !!
(sm120)
پیکان رضا یزدانی (sm50)
کارگروه نقدمون چی شد؟؟ (sm120)نقل قول:
(sm50)
ممر فتوشاپ بلدی ؟
حسین زیر بار سنگین اکران اسکار له شده گویا (sm120)نقل قول:
(sm70)اندازه خودت
علیرضا دستت درد نکنه بابت اطلاعات گوشی ... متشکرانه ام (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
خواهش ،یادم رفت جواب پی امتا بدمنقل قول:
فک کنم همون هاوایی p6 بگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm2)
(sm77) چتهنقل قول:
هاوایی که اسم یه سری جزیرست توی اقیانوس آرام ... چطوری میخوای بگیربش ؟؟نقل قول:
htc one mini (sm50)
چقدر بهش گفتم کم ببین همیشه ببین (sm120)نقل قول:
خره منظورم گوشی هنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Huawei (sm120)
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز(sm132)
اسیدپاششون اومد