من که نمیدونم واسه چی بهت تبریک میگن ولی تبریک امین(sm120)(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
من که نمیدونم واسه چی بهت تبریک میگن ولی تبریک امین(sm120)(sm10)
(sm2)(sm2)(sm2)اي خدا بزنه سربازيت بيافته اراك چقدر بخنديم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مليحه تو معلمي ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی میگم از دخترا بدم میاد واسه همینه(بلانسبت شما مث خودم مردی(sm120))نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بارم به پسرم عمم زبان یاد میدادم کلا ساکت بود آخرش گفتم فهمیدی؟گفت برم پلی استیشن بازی کنم؟عاشقشم(sm120)
نامزد کرده (sm120)البته خودشو بدبخت کرده ولی شتریه که درخونه همه میخوابه (sm120)نقل قول:
(sm2)تازه اگه بخواد بازي فينال يه ال كلاسيكو باشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون (sm19)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اراکیا چزا لهجه ندارن(sm132)
زبونتو گاز بگیر (sm2)میترسم این بیاد اراک جنگ شه امریکا بلای هیروشیما رو رو اراک پیاده کنه (sm2)نقل قول: