[QUOTE=Herzeleid;357814]والا نوید میخواست سورپرایزت کنه(خبر نامزدی) گفت این نمایشُ درادیم! (sm120)[/QUOE]
نوید غلط کرده مبارک باشه(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=Herzeleid;357814]والا نوید میخواست سورپرایزت کنه(خبر نامزدی) گفت این نمایشُ درادیم! (sm120)[/QUOE]
نوید غلط کرده مبارک باشه(sm10)
زنی که شوهرش زن ذلیل نباشه زن نیس(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه مشکل بیناییم داره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از پنجره نیفته بیرون(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یهو یه کادویی میگیرم که خجالت میکشیا نگو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون مردی که زن ذلیل باشه مرد نیس چندشه (sm98) (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبریک به ممد امین بخاطر نامزدی(sm10)
نوید جوکر با دختر مردم 3 ساله نامزدی حداقل عقد کن مردم پشت سر نامزدت حرف در نیارن(sm2)
باشه از فردا هر کی مشق ننوشت یا نمرش بد شد بهش میگم باع(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا. من غلط بكنم (sm2)نقل قول:
ولي اعتراف ميكنم پارسال اشتباه كردم نرفتم اون دختر رو ببينم (sm59)تصادف كرده بود رفتم نجاتش دادم (sm2)اگه رفته بودم شايد الان نامزد داشتم (sm2)
اینقد بدم میاد کادو بگیرم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر گرفتنی رو باید پس داد (sm120)