@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت خاصی نمیشناسی پیش بینیا رو از روش کپی کنیم شاید بتونم جبران کنم 30 امتیازو
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت خاصی نمیشناسی پیش بینیا رو از روش کپی کنیم شاید بتونم جبران کنم 30 امتیازو
کسیو نمیشناسی دقیق پیش بینی کنه؟
رمال و جادوگر هم باشه قبوله قضیه حیثیتیه (sm2)
سایت whoscored مثلا پیش بینی قبل از بازی داره ... تحلیل هم داره (sm120)
من 1-1 زدم این بازی رو درست در اومد (sm59)
بلژیک ولزو نمیدونم (sm173) سایت زده 2-1 به نفع ولز (sm120)
من 2-1 بلژیک بزنم احتمالا (sm173)
3040 شرکت نکردم ...(sm120)
(sm120)
بلژیک هر بازی 3-4 تا میزنه اخه(sm120)
3-0 بلژیک نمیزنه ولزو یعنی؟
به «توصیه» رییسجمهور بلاروس:جوانان بلاروسی در محل کار لخت میشوند و کار میکنند(sm2)(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاشو بریم بلاروس کار کنیم (sm2)
(sm151)(sm222) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]