شما زرتونو زدین نوبت منه گمشید کلی ساعته آلبوم گوش ندادم ..
نمایش نسخه قابل چاپ
شما زرتونو زدین نوبت منه گمشید کلی ساعته آلبوم گوش ندادم ..
(sm74)
عجب حلوای قندیییییییییییییییییییییی یی تو ..
دکلمه "امیر بی گزند" مژده لواسانی
مجری صدا و سیما
ویژه ماه مبارک رمضان
دوب داپ ها دوب داپ ها .. (sm178)
می گفت امروز دیگه نقش مهمی ندارم توی تاتر شماها(sm81)
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگا کن من همون کوهم که روزی پرپرم کردی .. (sm171)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- ساده دلی از بس(sm2)
که دیدار تو ممکن نیس ..
یاد من حدس میزنم که جنون دارم میندازه لامصب .. (sm74)
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
- مروح(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
تو خرم آبا!!!!دیــــــــ .. (sm228)
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام حبس از کجا من از کجا مال که را دزدیده ام(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک دم به باغم میکشی(sm128)
متاسفانه با خبر شدیم، صبح امروز «حبیب» خواننده محبوب ایرانی درگذشته است.
این مصیبت را به خانواده آن هنرمند و همه مردم هنردوست ایران تسلیت می گوییم...
(sm77)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
- مال مرا مالیده ای(sm70)
یوزرت اشنا میزنه من یکم حافظه ام ضعیفه تو علیرضا نیستی که هر روز عاشق یکی میشد(sm120)نقل قول:
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حبیب .. (sm77)
یا خدا .. (sm74)
ایست قلبی ..
(sm2)زدی تو خالنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندانک خواهی درنگر در من که نشناسی مرانقل قول:
زیرا از آن کم دیدهای من صدصفت گردیدهام
حبیب محبیان به دلیل ایست قلبی در روستای نیاسته کتالم رامسر درگذشت.
- (sm50)حبیب
یه گوگل زدم کل سایتها نوشتن خبر حبیبو (sm50)(sm50)(sm50)
زکریا اشک پور سخنگوی مرکز اورژانس مازندران در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: صبح امروز جمعه در ساعت ۹ و ۱۷ طی تماس با مرکز پیام اورژانس غرب استان مازندران برای انجام مأموریت در روستای نیاسته در کتالم رامسر درخواست آمبولانس شد.
وی اظهار داشت: پس از اعلام مأموریت بلافاصله، همکاران به محل اعزام شدند و پس از بررسی وضعیت متوجه شدند که متأسفانه وی فاقد هرگونه علائم حیاتی و سیانوز کامل و مردمکها گشاد شده بود.
به گفته اشکپور، وی سابقه مشکل قلبی داشت و اقدامات احیا مؤثر نبود.
حبیب محبیان ازخواننده های ایرانی بود و در سن ۶۳ سالگی درگذشت.
(sm50)تویی خالص منم مخلص
با توپ پر گریه کرده .. (sm81)
حبیب (sm77)(sm81)(sm54)
حبیب محبیان درگذشت🔴
.................................................. ...........
حبیب محبیان به دلیل ایست قلبی در روستای نیاسته کتالم رامسر درگذشت.
زکریا اشک پور سخنگوی مرکز اورژانس مازندران گفت: صبح امروز جمعه در ساعت ۹ و ۱۷ طی تماس با مرکز پیام اورژانس غرب استان مازندران برای انجام مأموریت در روستای نیاسته در کتالم رامسر درخواست آمبولانس شد.
* پس از اعلام مأموریت بلافاصله، همکاران به محل اعزام شدند و پس از بررسی وضعیت متوجه شدند که متأسفانه وی فاقد هرگونه علائم حیاتی و سیانوز کامل و مردمکها گشاد شده بود.
* وی سابقه مشکل قلبی داشت و اقدامات احیا مؤثر نبود.
حبیب محبیان ازخواننده های ایرانی بود و در سن ۶۳ سالگی درگذشت
چطوری الدنگ(sm19)نقل قول:
دیوث کجا بودی این همه وقت نبودی باز عاشق چند نفر شدی(sm2)
وای حبیب (sm81)
(sm74)
ای وای حبیب (sm25)
همین چند روز پیش آرشیو ویدیوییش رو دانلود کرده بودم (sm81)