یعنی فقط ما اسگل بودیم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی فقط ما اسگل بودیم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش منم همينطورنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميگه تا ديپلم ميخونم بعد لوازم تحرير ميزنم (sm2)
خدا نصيبت كنه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسکل تر و بدبخت تر و بدشانس تر(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به معلم داداشم گفتم اینقد تو مخش نخون بره ریاضی ما مهندس شدیم چی شدیم بذا بره تجربی تو همون طرحش ماهی 4-5 میلیون داره کمه کم
گفت دوران شما اینجوری شد تا زمان برادرت اسکلترین مهندسا هم کار براشون هس(sm3)
اسگلا فکر میکنن فقط خودشون اسگولن (sm120)نقل قول:
بابا چه فكري در مورد من (sm2)اون شماره مو گرفت. بعد دو بار قرار گذاشت. من نرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاهدم دارم (sm30)
یه مشت دیوانه هر کی میگفت میخوای چی کاره شی زرتی مهندس دکترنقل قول:
نه بهمون یاد دادن استعدادمونو پیدا کنیم نه بریم دنبال علاقه نه هیچی(sm3)
مشکوک بودیت(sm2)نقل قول:
الان قربونت نه تجربی خوبه نه ریاضی تجربی خرخون نباشه هیچی نمیشه اصن تو این دورو زمونه بره دنبال علایقش حداقل که عین ما حسرت نخوره حداقل(sm3)نقل قول:
همین سیستم و نظام اموزشی ما رو بدبخت کرده (sm3)نقل قول:
حرفت سنگین بود کمرم خم شد(sm120)نقل قول: