ها ارواح خیکت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ها ارواح خیکت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عوارض استفاده از مشروبات الکلی داشتی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو یه کلاس شروع رابطه برو.بد نیست(sm120)نقل قول:
نه که دوران ما دوران رنسانس بوده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی میکشیم از همین حرفای مزخرفی که میزدن و میزنن میکشیم!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فلانه اون بهامنه این خوبه این بهت میاد الان پول تو اینه و یه مشت پرت و پلای دیگه (sm120)
کاش اون بود لااقل آبروم نمیرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکتر گفت چی خوردی از صبح گفتم خبر مرگم استانبولی و یه لیوان شیر مثلا محلی(sm120)
یارو نیشش باز شده بود(sm120)
بتی واست تعریف کردم یه دفعه با دوستم رفتم سونوگرافی چی شد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
+18
(sm2)نقل قول:
حالا نمیخواست با جزئیات بگی میگفتی یه کم برنج خوردم (sm2)
یه بار دوستم حال بد شده بود بردمش بیمارستان بابا مامانش دنبالم کردم منو بزنن میگفتن تو بچه مو بدبخت کردی (sm2)
اهنگه خیلی خوب بود مخصوصا اخرش(sm178)باز شماها پسر بودین راحت تر بودین نگو نه که ناراحت میشم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]