سینجول سریال مظنون دوبلشو شاتل میذاره از کجا دان کنم اونجا انلاینه
نمایش نسخه قابل چاپ
سینجول سریال مظنون دوبلشو شاتل میذاره از کجا دان کنم اونجا انلاینه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرم کن(sm25)
میگه شانس آوردی خوب بود
داداچ نولان از خوب رد کرده ! زده دیوار شاهکار رو هم خراب کرده (sm50)
محدوده ی فیلمشناسی من خیلی محدود تشریف داره - همین که فیلم های نولان و فینچر رو دیدم ، از محدوده ای که واسه خودم ساختم خارج شده به حساب میام (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه اونجوری هم نبود که بهش بگی شاهکار ، مریخِ ریدلی اسکات رو ترجیح میدم بهشنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط واسونک لینکش مشکل دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همونی که تو اسکار کاندید بهترین فیلم کمدی شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان درس شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شک ندارم...نقل قول: