خاک برسرت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خاک برسرت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به من چه بابانقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف اومد جزوه بگيره
پليس گرفتمون (sm2)
(sm77) نه بابا!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یارو بدبخت از اینور میدوید اونور همه پول بیمارستانمم داد هرچی میگفتم پولو نمیگرفت آخر فحششم دادم
همی کارارو میکنیم سینگلیم(sm2)
چیزی نمونده از اون وقت؟؟ اگه هست بده بخونیم (sm120)نقل قول:
هندزفریم دودره شده اصن زندگی حال نمیده دیگه (sm50)
طعمش عجیب بود گفتم لابد چون محلیه این طعمیه(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم یه بار اون زمانا تو یونی اهنگم من با تو خوشم محسن بود استاد اندیشه پرتم کرد بیرون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)بنده خدا گناه داشته (sm59)چرا با جووناي مردم اينكارارو ميكنين (sm2)نقل قول:
همش پخش و پلا بود فقط یکیش بود که تو دفتر نوشته بودم هر روز میرفتم کلاس بچه ها میگفتن بقیشو ننوشتی؟ اونم گم کردم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دركت ميكنم (sm50)نقل قول: