چند نصب میکنی مگه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چند نصب میکنی مگه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا به خاطر خودت دل یکی رو بدست بیار ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو دختر کرجی بگیر خیلی هم خوبه (sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی هیچی دخترا جنوب نمیشه با قاطعیت میگم
13 ربات جان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دنیا از سرم خیلی زیادی بود... نه پیشونی نوشتم بود کم باشم... (sm88)
دختر فقط شیرازی (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه نه الی (sm120)
ورژن اون یارو کیه تو بیمارستان بود سکته کرده ؟ همونه زندست ولی دینه آدم و در میاره تا تموم کنهنقل قول:
من سه ساله 10 استفاده میکنم... پیش از اون 3 (sm2)نقل قول:
کَنینقل قول:
دارم سعیمو میکنم خیلیم دوست دارمنقل قول: