هیچی کرسی شر تف میدن داغش کنن موزن همیشه یه البوم تو جیبش داره (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
هیچی کرسی شر تف میدن داغش کنن موزن همیشه یه البوم تو جیبش داره (sm2)
(sm70)مگه میشه انقد زود
ها والا کرسی شعره (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19) یعنی سایتش شد هلو تعرفه پستشو کم کرده اجناس خوبم اضافه کرد همی فرمون بره جلو میشه بهترین تو ایران
حالا بذا فروشگاه خودم آماده بشه .. :l
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
چی گفتی خودت فهمیدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا رر که رایت میکنم وقتی تموم میشه رایت هیچ مشکلی نداره
مثلا دی وی دیارو دادم دوستم برد
برده تو سیستمش موقعی که میخاد از رر خارج کنه دی وی دی گیر میکنه مثلا میگه پارت 2 مشکل داره
در حالی که فایلهای اصلی رر تو هارد خودم هیچ ایرادی نداره
افتاد
شهرزاد میگن تو که خنگ نبودی ای(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
26 دختر و پسر دانشجو نیمه برهنه در پارتی شبانه آبادان دستگیر شدند.
به گزارش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]، ساعت 12 شامگاه پنج شنبه 2 دی ماه سال جاری ماموران [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] در جریان یک میهمانی شبانه در منطقه بریم آبادان قرار گرفتند.(sm2)
(sm173)خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]