پس خودم باس بیام هاردتو عوض کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پس خودم باس بیام هاردتو عوض کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماکارونیم سرد شد میخورم میام (sm120)(sm176)
دختر فقط بختیاری... (sm49)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با دختر مورد علاقه ـم در ارتباطم (sm49)
او... چه پیشرفته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من جدی جدی باس برما... اما کیونم نمیکشه (sm2)
نترس... جاسم کارشو بلدـه (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برام مهم نیست که دیگه... صدای قلبم چی میگه... تو آخرش توجهی به خواهشم نمیکنی (sm50)
دوباره داره محرم میاد و مداح و نوحه و عزاداری و گریه های زوری (sm3) دختر بازی هم هست البته (sm51)
زیر پرچم جنوب ـه... پرچم دار جنوبم اهوازـه (sm128)نقل قول:
دوستان قعلا... میبینمتون... فداتــــــــــــون (sm127)