شهرزاد افتاد اردیبهشت سال بعد ..
نمایش نسخه قابل چاپ
شهرزاد افتاد اردیبهشت سال بعد ..
فروشنده هم هفته ی بعد میاد ..
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا این نسخه لو رفته رو بگیرین ..
720
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
480
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسیقی یِ کلاسیکِ آلمان (sm54)
اقا این ارور رو چجوری برطرف کنم
میخام چیزی نصب کنم هی به این گیر میده
Select the package for Windows Developer Mode
برو قسمت add & feature آین بالایی رو فعال کن درس میشه ..
آها یعنی از دی وی دی که میخواد کپی بزنه مثلا پارت 2 کپی نمیشه از دی وی دی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فک کردم کپی میشه از دی وی دی ولی موقعی که میخواد از زیپ خارج کنه ارور میده
کجا هس این؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]