نگردو نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
نگردو نیست
ایکر کاسیاس، جوزپه رینا، داوید دخیا
مدافعان:
سرجیو راموس، جرارد پیکه، رائول آلبیول، جوردی آلبا، سزار آزپلیکتا، خوان فران تورس
هافبکها:
خاوی مارتینز، کوکه، ژاوی هرناندز، ژابی آلونسو، آندرس اینیستا، سرجیو بوسکتس، سسک فابرگاس، سانتیاگو کازورلا، خوان ماتا، داوید سیلوا
مهاجمان:
پدرو رودریگز، فرناندو تورس، داوید ویا، دیگو کاستا
نه نگردو نه یورنته نه سولدادو
فسیلا رو دعوت کرد+ کاستا
میلاد نطقامون پاک شده.از اول(sm2)
دیشب کل کل دکتر صدر و محصص بود (sm2)حرفای ما حیف شد پاک شد جوونا میتونستن از نطق های ما استفاده کنن (sm2)
خوب کچا بودیم ؟(sm2)
اشتباهی که لیپی بعد از قهرمانی ایتالیا تو 2010 کرد و بازیکنای همون تیم رو کپی پیست کرد تو 2010 رو دلبوسکه کرد
البته 2006 هم برزیل هم تیم قهرمان رو کپی پیست کرد و همین بلا سرش اومد
تو قانع شده بودی که مارادونا برترین بازیکن تاریخه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من فقط گفتم قبول دارم که از پله بهتره ولی اگه پرو بازی در بیاری و زیدان رو بهترین ندونی من هم پله رو بهتر از مارادونا میدونم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیلی(sm59)
الکسیس (sm19)
اس ام اس زدم برا بیست چارده بازی شیلی رو پیش بینی کنم زده رتبه شما:یک میلیونو هفتصد هزار(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]