پکرمن از خود راضیبود تاکتیک هاش هم داغون شده بود
نمایش نسخه قابل چاپ
پکرمن از خود راضیبود تاکتیک هاش هم داغون شده بود
2006 مال زیزو بود
مارادونا هم 2010 میتونست تیم رو قهرمان کنه ولی اسکول تیمش ارایش دفاعی درستی نداشت وگرنه تو فاز حمله تیمش عالی بود
زیدان تموم شده بود واقعا همه به دعوت شدنش هم اعتراض داشتن ولی معجزه بود برگشتش
هیچوقت بازیش جلو اسپانیا و برزیل یادم نمیره
هر چند که هیچ کدوم نه ایتالیا نه برزیل نه اسپانیا نه آۀمان نمیتونستن جلو آرزانتین وایسن
پکرمن اتفاقا تاکتیکاش خوب بود آلمان 90 دقه تو قوطی بود ولی آخر بازی از حول حلیم افتاد تو دیگ
همه بازیسازا و هجومیا رو کشید بیرون دفاعی گذاشت بعد از گل آرزانتین نمیدونس چه کنه
------------------------
میلاد خوندی قضیه ماتراتزی و زیدان رو؟
فوتبال به بزرگی زیدان به خودش نخواهد دید
ولی عجب دوران تخمی ای شده همش شده کریس -لئو .بعد میگن افتخار میکنیم که تو دورانی هستیم که این دو تا هستن
ولی انصافا زیدان - دلپیرو -ندود -رائول-فیگو -کرسپو-باتی و....اصن خود فوتبال بودن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین که ماتراتزی گفته بود ترجیح میدم پیراهن ابجیت رو بگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اخراج نمیشد راحت فرانسه قهرمان بود
ولی حسین جواب دادش
اکثر بچه ها شرکت کردن به جز یه عده گشاد (sm70)
ماتراتزی هی کرم میریخته زیدان میگفته اگه خفه شی بعد از بازی میتونی پیرهنمو داشته باشی
ماتراتزی هم میگه ترجیح میدم خواهرتو داشته باشم
خود ماتراتزی مصاحبه کرده گفته متاسفم برا اونایی که میگن من به مادر زیدان توهین کردم یا به زیدان گفتم تروریست
من فقط گفتم میخوام خواهرتو داشته باشم(sm2)
ها خوب بود(sm70)
رضا و وحید هم بزنن دیگه تمومه(sm25)