رفتم دكتر ميگم سك سكم بند نمياد يه دختر بدون آرايش نشونم داد سك سكم بند اومد از ترس
ولي الان ديگه شبا از ترس خوابم نميبره
نمایش نسخه قابل چاپ
رفتم دكتر ميگم سك سكم بند نمياد يه دختر بدون آرايش نشونم داد سك سكم بند اومد از ترس
ولي الان ديگه شبا از ترس خوابم نميبره
دختره به باباش ميگه مزاحم تلفني دارم
.
.
.
.
.
باباش ميگه :
عكستو بدون آرایش براش بفرست ديگه مزاحمت نميشه
ﯾﻪ ﺭﯾﺶﺗﺮﺍﺵ ﻓﯿﻠﯿﭙﺲ ﺧﺮﯾﺪﻡ.
ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﺭﯾﺸﻢ ﺭﻭ ﺯﺩﻡ, ﺍﻣﺎﺑﻌﺪﺵﻫﺮﭼﯽ ﻭﺍﯾﺴﺘﺎﺩﻡ ﺗﻮ ﺧﯿﺎﺑﻮﻥ ﻫﯿﭻ ﺩﺧﺘﺮﯼ ﻧﯿﻮﻣﺪ ﺍﺯ ﭘﺸﺖﺑﻐﻠﻢﮐﻨﻪ ﻭ ﺩﺳﺖ ﺑﻪﺻﻮﺭﺗﻢ ﺑﮑﺸﻪ !!
.
.
.
.
.
.
ﯾﻌﻨﯽ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﺗﺒﻠﯿﻐﺎﺕﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻥﻓ� �ﻁ ﺩﺍﺭﻥ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﯿﮕﻦ...همش دروغ همش ریا....:))
(sm127)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه با هم دعا کنیم این خدا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]را از ما نگیره ، خدایش خیلی حال میده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخلصم دادا (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختره اومد مغازه بهم گفت دوستم ازت خوشش اومده ، شمارتو میدی بدم بهش ، گفتم نه نمیدم (sm128)
شک نکن احسان رو هم همون دختره و دوستش فرستادن مقاومت کن (sm120)نقل قول:
شماره نخواستیم ، کارت را ادامه بده(sm14)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]