اطرافمان مشتی خزنده که راه به راه پوست می اندازند و حقارت خود را با تصور تخریب ما زنده می کنند
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
اطرافمان مشتی خزنده که راه به راه پوست می اندازند و حقارت خود را با تصور تخریب ما زنده می کنند
(sm50)
به خاطر تشبیه بعضی قسمتای این ترک ، مث تونقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و سجاد داشتیم به ما میرفتیم (sm2)
ایشا... به زودی میای تو جمع گرم خونوادت (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوهر شوهر قند عسل (sm160)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گله نیست(sm50)
بعله تشبیه مناسبی بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون که خونوادم نیس که (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فداش بشم من (sm19) یه دونه باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ، برای تو دربرار اون جملات ما خیلی که مودبانه و کتابی هم هس اتفاقا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دخترو نگفتم من منظورم خونواده خودت بود بهلهنقل قول:
منم برا شمارو گفتم دیگه (sm2)نقل قول:
اها خلاصه دردناکه این ترک هر وخت اتفاقی پلی میشه یاد اون اسکرین شات معروف میوفتم (sm2)نقل قول:
اها (sm2)نقل قول:
نه بابا تازه اومدم من، معلوم نی کی ببینمشون (sm172)
مبارک باشه (sm10)نقل قول:
خواهش الیرم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمی ذارم یه نفس دلم از تو خسته شه (sm50)(sm118)
امشب بهترین شب الی بود
سر شبی که با آهنگ سامی بیگی سورپرایز شد بعدش هم آلبوم کامران
خانه خراب تو شدم به سوی من روانه شو (sm25)
اوه اقا رو ... کجای کاری ؟؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم شوهر نمیکنم فهلا
شاید هم داره تست میکنه که اگه یه روزی شوهر کرد چجوری جواب تبریک بگه (sm2)نقل قول:
الی (sm2)
(sm120)
به خاطر رئیس مجبوریم حمایت کنیم ازش (sm25)نقل قول:
های بانو شوخی نکن
چشم خسته بسته می شود
قلب خسته می ایستد ...
های بانو
بانو
بانو جان
فقط همین ...
(sm81)
اکبر بیوتی کیه دیگه (sm2)
به روزهای بازنشستگی ات می اندیشم...
موهایت سفید شده اند...
قدم هایت دست به عصا...
برخلاف میلت عینک میزنی...
هنوز سهراب را بیشتر از شاملو دوسداری...
عصرها...
باپیراهن سفید اتو کشیده ای
به پارک میروی...
گاه پروانه ای نگاهت را می برد تا شبنمی...
و مرا یاد میکنی...
شاید مرده باشم...
یا شاید زن پیری باشم که نمازهای ظهرش را در مسجد می خواند...
نمیدانم...
اما هرچه که پیش آید...
مانند همین روزها
"دوستت دارم پیرمرد قشنگم"
(sm19)
دستای نا محرم رو کیون ممر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیون ممر
کمثی به نام پهلوان
کلیک کنید بخونید (sm1)(sm178)
شبهنظامیان داعش با انتشار ویدئویی باراک اوباما را تهدید کردند.
به گزارش ایسنا به نقل از یاهو نیوز، شبهنظامیان داعش با انتشار یک ویدئو که از خیابانهای موصل ضبط شده، اعلام کردند که سر اوباما را در کاخ سفید قطع خواهند کرد.
در این نوار ویدئویی شبهنظامیان داعش ابتدا اوباما را تهدید کرده و سپس سر یک سرباز کرد را از بدن جدا می کنند.
شبهنظامی داعش که سر این سرباز کرد را از تن جدا میکند به زبان کردی میگوید: اوباما بدان که ما به آمریکا میرسیم، بدان که ما سر تو را در کاخ سفید از تن جدا کرده و آمریکا را به یک کشور مسلمان تبدیل میکنیم.
این شبهنظامی همچنین تهدیدهای خود علیه دیگر کشورهای غربی را تکرار کرده و میگوید: این پیام من به فرانسه و خواهرش بلژیک میباشد. ما به شما هشدار می دهیم که با خودروهای بمب گذاری شده و مواد منفجره به کشورتان خواهیم آمد.
به نظر میرسد این پیام ویدئویی پاسخ داعش به شکستهایی باشد که این گروه طی چند روز اخیر متحمل شده است.
این شبهنظامیان همچنین به مسعود بارزانی، رئیس اقلیم کردستان عراق هشدار داده و گفتهاند: دقت کن این یکی از سربازان توست که کشته میشود. هر زمانی که شما موشک بزنید ما سر یکی از سربازانتان را برایتان میفرستیم.
(sm98)
bmw z4 sdrive35is white
كيروشي پور (sm3)
خودشا جر داد واسه كيروش
حالا ايراني بود ور ميداشت خودشم مياورد با دو تا مخالف سه نفره محاكمش ميكردن
رفته يه وكيل مدافع اورده خودشم كه از در حمايت درومده n ساعتم كليب ساخته
پفيوز اگر مردي كيروش رُ بيار جلو ذولفقار نسب و بقيه فقط واس ايرانيا خار داره؟؟
اجنبي پرست (sm3)
لامبورگینی(sm3)