[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز ناموسا حالم گرفتس
امرﻭﺯ ﺗﻮ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﻣﺎ ﻣﻴﺨﻮﺍﺳﺘﻦ ﻳﻪ ﺣﮑﻤﻮ ﺍﺟﺮﺍ ﮐﻨﻦ
سنگساﺭ ﻳﻪ ﺯﻥ،ﺧﻴﻠﻲ ﻭﺣﺸﺘﻨﺎﮎ ﺑﻮﺩ
ﺯﻥ ﺭﻭ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩﻥ ﺗﻮ ﭼﺎﻟﻪ
ﻭ ﺗﺎ ﺳﻴﻨﻪ ﺯﻳﺮ ﺧﺎﮎ ﺑﻮﺩ،
ﺍﻟﺘﻤﺎﺱ ﺷﻮﻫﺮﺵ ﻣﻴﮑﺮﺩ ﮐﻪ ﺑﺒﺨﺸﺘﺶ،
ﺍﻣﺎ ﻣﺮﺩﻩ ﺩﺳﺘﺎﺷﻮ ﭘﺮ ﺳﻨﮓ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﻭ آﻣﺎﺩﻩ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﻗﺎﺿﻲ..
ﻣﻴﮕﻔﺖ ﭼﺮﺍ ﺧﻴﺎﻧﺖ ﮐﺮﺩﻱ،ﻣﮕﻪ ﻣﻦ ﭼﻲ ﺑﺮﺍﺕ ﮐﻢ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ؟
ﺯﻧﻪ ﻣﻴﮕﻔﺖ آﺧﻪ ﺍﻭﻥ ﺧﻴﻠﻲ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺩﺍﺷﺖ،ﻋﺎﺷﻘﻢ ﺑﻮﺩ،ﺍﻳﻨﻮ ﺑﻔﻬﻢ...
ﺷﻮﻫﺮﻩ ﺩﺍﺩﻣﻴﺰﺩ ﺑﻲ ﺍﻧﺼﺎﻑ ﻣﮕﻪ ﻣﻦ ﻋﺎﺷﻘﺖ ﻧﺒﻮﺩﻡ،ﻣﻦ ﺑﺮﺍﻱ ﮐﻲ ﺍﻳﻨﻘﺪﺭ
ﮐﺎﺭ ﻣﻴﮑﺮﺩﻡ،ﻫﻤﺶ ﺑﺨﺎﻃﺮﺗﻮ ﻭ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮﻥ ﺑﻮﺩ..
ﺧﻴﻠﻲ ﺩﺭﺩﻧﺎﮎ ﺑﻮﺩ،ﺍﻭﻥ ﻣﺮﺩﺧﻴﺎﻧﺘﮑﺎﺭمیگفت ﻓﻘﻂ ﺑﺨﺎﻃﺮﻫﻮﺱ ﺑﻮﺩ ﻫﻤﻴﻦ،
ﺯﻧﻪ ﺩﺍﺩﻣﻴﺰﺩ ﻧﺎﻣﺮﺩ،کثاﻓﺖ،ﺁﺷﻐﺎﻝ .. ﺷﻮﻫﺮﺵ ﮔﻔﺖ : ﺣﺎﻻﺩﻳﺪﻱ ﻫﻴﭽﮑﺲ
ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﻣﻦ ﺩﻭﺳﺘﺖ ﻧﺪﺍﺭﻩ .... ﺯﻧﻪ ﺍﻟﺘﻤﺎﺱ ﻣﻴﮑﺮﺩ
ﺑﺨﺎﻃﺮﺩﺧﺘﺮﻣﻮﻥ ﻣﻨﻮ ﺑﺒﺨﺶ ﺟﺒﺮﺍﻥ ﻣﻴﮑﻨﻢ ..ﻋﺪﻩ ﺍﻱ ﺩﺍﺩﻣﻴﺰﺩﻥ
ﺑﺒﺨﺸﺶ ﺑﺒﺨﺶ،ﻋﺪﻩ ﺍﻱ ﻣﻴﮕﻔﺘﻦ ﺑﮑﺸﺶ ﺑﮑﺶ
ﺷﻮﻫﺮﻩ ﮔﻔﺖ ﺁﻗﺎﻱ ﻗﺎﺿﻲ ﺣﮑﻤﻮ ﺍﺟﺮﺍ ﮐﻨﻴﺪ ...
ﻗﺎﺿﻲ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺯﻥ ﮐﺮﺩﻭ ﮔﻔﺖ ﻭﺻﻴﺘﻲ ﻧﺪﺍﺭﻱ،ﺯﻧﻪ ﮔﻔﺖ
ﺑﺰﺍﺭﻳﺪ ﺑﺮﺍ آﺧﺮﻳﻦ ﺑﺎﺭ ﺑﭽﻤﻮ ﺷﻴﺮﺑﺪﻡ،یه ﺑﭽﻪ 20 ﻣﺎﻫﻪ ﺭﻭ آﻭﺭﺩﻥ
ﺗﻮﺑﻐﻞ ﻣﺎﺩﺭﺵ،ﺍﻣﺎﻫﺮﮐﺎﺭکردن� ��ﻴﺮ ﻧﺨﻮﺭﺩ ﺗﺎ ﺑﭽﻪ ﺭﻭﺟﺪﺍﻣﻴﮑﺮﺩﻥ
ﻣﻴﮕﻔﺖ ﺷﻴﺮﺷﻴﺮ ..
ﭘﺪﺭﺵ ﺍﻭﻣﺪﺟﻠﻮﮔﺮﻓﺘﺶ ﻭﮔﻔﺖ ﭘﺲ
ﭼﺮﺍﺷﻴﺮﻧﻤﻴﺨﻮﺭﻱ؟؟
باﻭﺭﺗﻮﻥ ﻧﻤﻴﺸﻪ ﺑﭽﻪ ﮔﻔﺖ ﺁﺧﻪ ﺑﺎﺑﺎ ﺑﺴﺘﻨﻴﺶ
ﺧﻮﺷﻤﺰﺗﺮﻩ .....
ﺭﻭﺍﻧﯿﻢ ﺧﻮﺩﺗﻲ
۱ دقیقه سکوت برای مردی که به خانومش گفته بود با پرواز طبس باید برای یه ماموریت کاری بره...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ولی الان تو خونه دوستدخترش مونده و نمیدونه چه غلطی بکنه
دقایقی پیش هواپیمای بوئینگ در مسیر تهران - شیراز
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
به سلامت به زمین نشست!
کارشناسان در حال بررسی علت ماجرا می باشند!!
دیگه به من زنگ نزن
حالا شناختمت
من نمیتونم دیگه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] توباشم
ازت بدم میاد
بی لیاقت
خداحافظ
“این آخرین جمله ای بود که همسایمون به شوهرش گفت”
میخواستم تو هم در جریان باشی عزیزم !
مـــــن اگــــه یـــــه نفــــــر دیگــــه بودمــــو، خــــــودمـــو می دیـــدم
عـــــاشقــــش می شــــدم بی شـــــک
ولی شمــــاهـــــا انــــگار نـــه انگــــــار! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نمی کشیــــد واقعــــا !؟
گاهی انقد تو کارام “دس دس” میکنمکه یهو اطرافیانم پا میشن شروع [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] رقصیدن !
خواهرزادم کلاس دومه، تکلیفشون اینه از ۱ تا ۹۰ بنویسن. حالا این خواهرزاده ما…یه عدد می نویسه دراز می کشه یه غلت می زنه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] عدد دیگهیه کارتون می بینه یکی دیگه... گرسنه میشه…میگم دایی این جوری تا صبم تموم نمی شه. میگه خسته ام می فهمی خسته!!!
به مامانم میگم لایک به غذات
میگه لایک به هفت جد و آبادت ای نمک نمک نشناس،
حیف اون غذایی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] برات می پزم !
فرشو پهن کردیم پشت بوم ،
همسایه میگه شستین گذاشتید خشک بشه ؟
گفتم پَ نَ پَ انداختیم ویتامین D جذب کنه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] رنگ گُلاش ثابت بمونه !
تو کلاس هی می گیم “استاد خسته نباشید” ، استاد میگه یعنی وقت تمومه ؟
گفتیم پَ نَ پَ همین الان از اتاق فرمان اطلاع دادن که ۱ ساعت به [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کلاس اضافه شده !
دوغ قبول ! شیرکاکائو قبول ! آب میوه پاکتى قبول ! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نوشابه هم قبول !
آب معدنى رو دیگه برا چى تکون می دى ؟ همش همونه !!!
به یه بنده خدایی میگن: بزرگ ترین سوال زندگیت چیه ؟
میگه : برق میره [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] میره ؟؟؟
به بابام میگم اگه من بمیرم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] می کنی؟!
میگه بی سر و سدا تو باغچه خاکت می کنم یارانت قطع نشه
یارو داشته اظهار نظر می كرد:
اين جلال آل احمد كه هي ازش تعريف مي كنن، فقط يه كتاب خوب نوشته كه اسمش بوف كوره.
يكی گفت: بوف كور [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مال صادق هدايته!
گفت: ديگه بدتر، يه كتاب خوب داره، اونم صادق هدايت براش نوشته!؟
با کلی عشق و علاقه به یه بنده [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] گفتم I love you
میگه: با منی؟
منم گفتم: پـَـ نه پـَـ با PMC ام
از سبکِ سوالایی که دخترا تو گوگل تایپ میکنن میشه فهمید که دنبالِ جواب نیستن ،
فقط می خوان گوگل باهاشون همدردی کنه !
مثلا اگه تایپ کنن “ من هارد دیسکِ اکسترنالمو که وصل میکنم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] لپتاپِ قرمزم،
اون چراغ سبزش دیگه روشن نمیشه ! ”
توقع دارن گوگل این جوری جواب بده : “ الهی بمیرم، چرا خو ؟! ”
صف ﻧﺎﻧﻮﺍﯾﯽ ﺑﻮﺩﻡ ﯾﺎﺭﻭ ﺍﻭﻣﺪ ﮔﻔﺖ: آقا ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ ﺻﻔﻪ ؟ . . .
ﻣﻨﻢ ﮔﻔﺘﻢ: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺩﻓﺎﻋﯽ ﺑﺴﺘﯿﻢ ﺷﺎﻃﺮ می خواد ﮐﺎﺷﺘﻪ ﺑﺰﻧﻪ
یه دختر هست اسمش "طـــلا" ست
تو مغازه "نقــــــــــره " فروشی کار می کنه
پوستش هم "بـــــرنـــزه" ست
فک کنم اخرش با "مسی" ازدواج کنه :)) :| =))
تازه بچشون هم شکل استیلی میشه:))
وصیت کردم هر کی تو مراسم ختمم گفت: ”خدابیامرزتش، راحت شد”
با لبه سینیه حلوا بکوبن دهنش اونم راحت شه بیاد پیش من! . . .
امروز یه سر رفتم محله قدیممون...
همه خونه ها و مغازه ها و آدما رو یه دل سیر نگاه کردم
ولی هیچ حس خاصی بهم دست نداد…
آخه ما هنوزم تو همون محله زندگی می کنیم
وسعت ديد خانم ها:
ديدن یک تار مو روي كت شوهر!
نديدن تير برق موقع رانندگي!
یه معما، هر ** تونست حلش کنه:
شما با شکم خالی چندتا سیب می تونی بخوری؟...پاسخ: با شکم خالی یه دونه سیب بیشتر نمیشه خورد،
چون بعد از اون یه دونه دیگه شکمتون خالی نیست
رفتیم خواستگاری واسه من
ازم پرسیدن :حالا چيزی هم داری ؟..........
گفتم : آره ، الان در بيارم يا شب عروسی ؟..
بیوه زنی از زن همسایه پرسید فرق بسیجی با سپاهی چیه؟
زن همسایه گفت بسیجیها از جلو حمله می کنند سپاهی ها ازعقب
بیوه زن آهی کشید
وگفت یادش بخیر حاجی هم بسیجی بود هم سپاهی(sm74)
ﺗﻮ ﺣﻤﻮﻡ ﺑﻮﺩﻡ ...... ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ ﺩﺭ ﺣﻤﻮﻡ ﻭ ﺯﺩﻩ ﻣﯿﮕﻪ
ﻣﺮﺗﻀﯽ ﭘﺎﺷﺎﯾﯽ ﻣﯿﺸﻨﺎﺳﯽ؟؟ ﻣﻨﻢ ﮔﻔﺖ : ﺁﺭﻩ ﭼﻄﻮﺭ
ﻣﮕﻪ؟؟
.
.
.
.
.
.
.
ﻣﺎﻣﺎﻧﻤﻢ ﮔﻔﺖ ﺩﺧﺘﺮ ﻫﻤﺴﺎﯾﻪ ﺑﻐﻠﯽ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﻣﯿﮕﻪ : ﺍﺯ
ﺳﺎﻣﯽ ﺑﯿﮕﯽ ﻧﺨﻮﻥ ﻣﻦ ﺩﻭﺱ ﻧﺪﺍﺭﻡ ...
ﺍﺯ ﻣﺮﺗﻀﯽ ﭘﺎﺷﺎﯾﯽ ﺑﺨﻮﻥ
بعضي پسرام همچي ميگن مخ زديم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
آخه مگه دختر مخ داره
والا(sm132)
ديروز با دوست دخترم دعوام شد قرار شد از اول شروع كنيم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
هيچي ديگه الان خواهر برادريم(sm2)
به پسر همساديه رياضي ياد ميدادم ميگم شاهين جان دهتا لواشك داريم سه تا ميديم مهشيد چهارتا سارا حالا چي داريم ميگه: دوتا دوست دختر جديد
اينا بچه نيستن راه زنن (sm89)
روایت است که هر ** در شب جمعه
{ لیلة الدخول}
دخول نکند هزاران جهنمی در دوزخ بر وی دخول میکنند
خلاصه بدبخت شدیم رفت
لذت دنیا که نمیبریم هیچ
عذاب اخرت هم در پبش داری :|
مورد داشتیم تو مراسم خواستگاری...!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
عروس چای آورده بچه تو شکمش لگد زده سینی چای چپه شده....
خب بریم سراغ چند تا شعر(sm51)اینا به صورت عکسه میتونین تو کامپیوتر ذخیرش کنین(sm132)
روزگار حوصله اش سر رفته بود
گفت : چه کنم؟!
چاره کنم؟!
یه چیزی بدید پاره کنم!
و بی درنگ کـــــــیون ما را به او دادند…(sm54)