چرا باید بسوزی و بسازی؟
مگر عمر را چند بار به آدم می دهند...!؟
سیمین دانشور(sm127)
شبتون آروم
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا باید بسوزی و بسازی؟
مگر عمر را چند بار به آدم می دهند...!؟
سیمین دانشور(sm127)
شبتون آروم
لعنت به این خودآزار (sm165) (sm27)
زیبا بود خوشمان آمد (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tttt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
desighn byنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیر عکس...
desigHHHHHHHHHHn؟؟؟؟؟؟ (sm138)
مشاعره نیست مجادله ـس... هرکی میخواد به اون یکی ثابت کنه که من بدبخت ترم درد و غم دل من بیشترِ آهنگ غمگینایی که من گوش میدم غمگین ترِ کـ*ـونت بسوزه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه فردا هیچ حسی نیس
اعصاب مصاب رِست این پیس (sm50)
والا بخدا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می جانی توو کاسِ کولینقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هتو ای دسته گولی
سبزه مَنی سورخِ جولی
پوریا جانم پوریا ، اَمان تی حیرانیم پوریا (sm127)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناسلامتی من عزادارم ها بیاید تسلیت بگید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)(sm81)
من خودم صاحب عزام ، بهترین شخصیت فیلم رو آخه میکشن (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیبشه تو فیلم نامه بازنویسی بکنن اون جادوگره با جادوی سیاهی که داره دوباره زندش بکنه !؟ (sm74)