سخت گرفته همه دنیا که تو رو رها کنم(sm74)
کیفیت اورجینال در حال پخش
عجب تنظیمی(sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
سخت گرفته همه دنیا که تو رو رها کنم(sm74)
کیفیت اورجینال در حال پخش
عجب تنظیمی(sm118)
مرسی خوبم تو خوبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت خودش تنظیم زد من خوشحال میشیم
البته ملودی هم خوبه
ساخت یه ملودی برای شادمهر 5 دقیقه طول کشیده
هر وقت تنظیم زد معلومه وقت گذاشته و تمام احساسش تو آهنگ هست
ممنون داداش منم خوبمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این شرایط همین ملودی هم غنیمته
اره من نظر خودمو گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم با سعید زمانیه
بازم بهتره تا اون میلاد خالتور
داغون میکنه این آهنگ! هر موقع گوش میدم بغضم میگیره(sm74)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره سعید کارش خوبهنقل قول:
حالا که همه چی دست گلیم بافه
کاش صفاریانو میاورد(sm172)
بعد مدت ها با کیفیت این اهنگ ها عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست دارم هم قشنگه
صحبتهایی شده بود یکی دو سال پیش نمیدونم به کجا رسیدنقل قول:
من فکر میکنم در چند سال آینده شادمهر به اصل خودش برگرده و حتی با همکارهای قدیمیش کار کنه
متاسفانه شادمهر خودش علاقه ای نداره از امثال روزبه و افشین مقدم کار بخونه بیشتر دوست داره با افراد گمنام کار کنه و اونا به واسطه ی کار با شادمهر معروف بشن
(sm2) نمودید شادمهر رو
خداکنه حرفت درست باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خدایی سخته برای ما که یه عمره کاراشو دنبال میکنیم تو یه البوم 10 ترکی یک کارو تنظیم نکنه خودش
یک سال پیش پیج صفاریان زد بعد از 15 سال همکاری مجدد با شادمهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی بعد یه مدت پاکش کرد
آره دقیقا یادمهنقل قول:
همین خوبه که غیر ازتو همه از خاطرم میرن(sm127)
تو چندتا خاطره با من هنوزم مشترک هستی(sm127)
واسه من کافیه اینکه تو از من خاطره داری(sm127)
چ آهنگ و تنظیمی داره(sm50)نقل قول:
بهم گاهی دروغ میگفت نخواست باور کنه کم بود
میدونست من دوسش دارم همینم نقطه ضعفم بود
.
موزیک: شادمهر عقیلی...!
.
������ #نقطه_ضعف ������ #تصویر
شاعرشم شاعر خوبیهنقل قول:
چشمای مهربون تو منو به آتیش میکشه (sm127)
(sm50)
پل عاطفه
باید که اسمونمون همیشه ابی بمونه
آهنگ زيبايي هست (تو بي من)(sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش اگه تو هم اطلاعاتی در مورد آهنگ نقطه ضعف داری بهمون بگو
گفتم دیگه ملودی شادمهر تنظیم سعید زمانی گفتن کار قشنگیه ببینیم چی از آب در میاد
امید ب خدا(sm19)نقل قول:
توی بهمن ماه میاد حالا تولدش یا نزدیکای پخش آلبوم هنوز مشخص نشده توی دی ماه که به هیچ وجه نمیاد چون تازه 2 هفته س که تو بی من اومده و میخان فعلا اون کار دیده و شنیده بشه تا نوبت نقطه ضعف برسه
(sm10)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فکر کنم تولدش پخشش کنه..کانال تلگرامش هم عکس ویدئو نقطه ضعف را گذاشته پس حتما تو بهمن پخش میشهنقل قول:
شک نکن که بهمن ماه پخش میشهنقل قول:
اسفند ماه که دیگه خود البوم میاد
اهنگ تقدیر هر چقدر بیشتر پلی میشه ادم بیشتر تشنه ی این اهنگ میشه
خدایا مگه اینطور اهنگم داریم (sm74)
احتمال 90 درصد شب تولدش پخش میشه. . فقط کاش آلبوم حداقل 9ترک داشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریم بگیم یه سری هارو حذف کنهنقل قول:
قلب من
تو بی من
نه دیگه آلبوم بسته شده چیزیو حذف نمیکنه... احتمالا تو بهمن ترک لیست آلبوم را بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان 4 تا اهنگ از البومو داده که طبیعی نیست همش 5 تا جدیدنقل قول:
مسعود به دلم افتاده نقطه ضعف خوب از اب درمیادنقل قول:
فضای ویدیوش شبیه ویدیو انتخاب هستش