نسل ما هم چه دورانی داشته
نمایش نسخه قابل چاپ
نسل ما هم چه دورانی داشته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
من اینو با برنارد خیلی دوس داشتم ولی نارنیا سریالش یه چیز دیگه بود
یووه چقد راحت تسلیم شد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چی ؟ اینم باحال بود (sm2)
چه چیزای نگا میکردین
ما فقط میرفتیم تو باغا میچرخیدیم و دم مدرسه دخترونه (sm120)
(sm2)
این یکی رو هم دوست داشتم
ویکی که عالی بود
- (sm27)
یووه تیم خوبیه ولی از میانگین سنی بالایی داره
- (sm50)
یادش بخیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویکی هم عالی بود
چه زود گذشت (sm50)
(sm50)
انتظار خبری نیست مرا
نه ز یاری نه ز دیار و دیاری باری
برو آنجا که بود چشمی و گوشی با کس
برو آنجا که تو را منتظرند ... (sm50)
بهترين تعريفى كه از افسردگى شنيدم
جنگ بين مغزى كه مى خواد بميره و بدنى كه مى خواد زنده بمونه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش گلم من قبلا رو شما متاسفانه شناخت کامل نداشتم ولی الان مشخصه که از نوع برخوردت همه چیز تو دنیای تو زیباست.
آدمی هستی که کوچک ترین چیز رو بهونه میکنی برای لذت بردن از زندگی و این واقعا قابل تحسین هستش (sm127)(sm10)
روح بزرگی داری رفیق روح بزرگ نشان از قلب بزرگ هستش (sm176)
با سلام به همگی دوستان و جناب harf عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه لطفا بیشتر راجع به آهنگساز و تنظیم کننده توضیح بدین می خوام بهتر متوجه بشم که تفاوت این دو در چیه ؟
به عنوان مثال : در آهنگ یاور همیشه مومن چه کسی تصمیم گرفته از چه سازهایی استفاده بشه، و تشخیص فرم کار از نظر موسیقیایی چطور آهنگساز یا تنظیم کننده؟
در پایان همین موسیقی ... (sm50)
(sm50)
- (sm50)
شما بی نظیر هستی بی نهایت سپاسگزارم از توضیحاتت واقعا عالی بود و به فهمم کمک کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستش اسم یوزرم رو از ترانه سرگردون ایرج جنتی عطایی بزرگ گرفتم (sm183)
شرمنده یه سوال دیگه
ویرایش تگ آهنگ باعث افت کیفیت آهنگ میشه؟
با تشکر دوست عزیزم (sm66)(sm10)
خداییش خیلی حرفه ایی موسیقی گوش میدید جناب harf نکته ایی که درباره مخمل قران و صدای درامز گفتین بی نظیر بود و من بی سواد کج فهم تا حالا متوجه این نکته زیبای آهنگ فصل تازه نشده بودم
خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتینقل قول:
یه وقتی که حسش رو داشتین ممنون میشم از آهنگ جاده هم "حرف" بزنین (sm10)
(sm172)
(sm81)
(sm50)
داریم لهستان رو میبریم
عجیبه از کورک استفاده نمیکنن
ایرانو دست کم گرفتن
چقدر پرررو و پاچه ايرانى ديديم(sm51)
لیلای من کو (sm50)
ای ام بک
یادش به خیر امیر غفور ابوالفضل صدر یه زمانی از کاربرای اینجا بودن
(sm50)
Louder Than Bombs 2015