اخه عادت کردم به وسترن
این مدل جدیدترشه منتها زشته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اخه عادت کردم به وسترن
این مدل جدیدترشه منتها زشته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)خودش 128 گیگ SSD حاضر نبود ADATA بگیره 4 ترا میگه ADATA بگیر
(sm2)نه اکسترنالش من شنیدم خیلی خوبه (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این به نظرم ازون مای بوک قدیمیه قشنگ تره .. در ضمن اینا آداپتوری هستنا ولی امنیت شون بیشتره تا کوچیکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4 ترا چه شود (sm2)
(sm172) دیجی فقط سفیدشو داره مشکی میخوام
(sm50)
نه خب شهرام ناظری هو خوبه .نقل قول:
البته شجریان هم اینجا کنسرت داشته تا حالا
خودش و پسرش ولی من اهل دیدن کنسرت نیستم (sm59)
ناظری کرمانشاه میاد .. کرمانشاهیه
دیوث رفتی اسکی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]