من تاپیکو قورت میدم این 1 نقل میگیره تازه(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
من تاپیکو قورت میدم این 1 نقل میگیره تازه(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm89)
بلژیک بازیا اولش 3-4 تا نزد بعد بهتر شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدای از این ... این مرحله تیما با احتیاط بازی میکنن بخوان یه سر حمله کنن ضد حمله میخورنو تموم ...(sm120)
من 2-1 زدم
پس منم 1-2 بزنم به نفع بلژیک (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی شد تقصیر تو
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
شماهام باید بگیرین حمایت کنید 1 درصدم از پول فروش صرف امور خیریه میشه (sm151) (sm2)نقل قول:
واسه 3040 میشه تا پایان نیمه اول دید بعد نتیجه رو زدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه تا آخر نیمه اول 0-0 موند بزنم 1-0 بلژیک؟؟؟؟
اگه 1-0 بلژیک شدد بزنم 2-1 بلژیک؟
اگه 1-0 ولز شد چی بزنم بازم 2-1 بلژیک؟
نظرت چیه واقعا نیاز دارم امتیازشو
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه 10 درصد خواستم بگم (sm2)
من فیلمبردارت میشم هر فیلم 100 دلار میگیرم ازت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
20 درصد بده که بشه همون خمس مال (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]