عکسارو بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عکسارو بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوزم بعد از 8 ماه بازی در آورده عوضش کنم یه فن زدم تا یک ماه آینده همچنان کار کنه
آها متوجه نشدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صداش بدک نیست که
چه ربطی داره مگه من میگم چون شبیه کارای فلانیه خوبه یا بده وقتی موسیقی این و احمد وند گوش میکنی فک میکنی با الات اشپز خونه ورداشتن تنظیم کردن خودشونم توو حموم خوندن دیگه چی در میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمدوند خيلي تخمي بود آلبومش
بیشرف ها رو جاهایی تگ زدن که اگه دست بزنم خود عکس خراب میشه باس حرفه ای باشه طرف که بخواد درستش کنه
(sm70)نقل قول:
از صدای بابک و احمدوند اصلا خوشم نمیاد(sm25)
جانم میلاد درخشانی حرف نداره خدایی
آلبوم میلاد درخشانی از لحاظ موسیقیایی عالی ..
کمتر دیدم این سبک اجرا بشه
اشعار عالی
اشاراته نه اشارتنقل قول:
تو سایت زدی اشارت
همه رفتن بخسبن (sm27)
شديدا موافقم با قسمت اول حرفت و اما قسمت دوم خيلي كم پيش مياد يه آهنگ سليقه ي همگان رو در بر بگيره حتي در مورد اهل فن هم صدق ميكنه ممكنه دو ايده متفاوت ببيني در بينشوننقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با نظرت موافقم اصلا اصل موندگاري يه اثر تو دهها سال اينه كه اصول اوليه رعايت ميشده چيزي كه ما الان كمتر تو يه كار ميبينيم
«کامنت» و آلبومی رفته از دست!
اولین کنسرت بزرگ گروه موسیقی «کامنت» 11 مهر ماه امسال در سالن اریکه ایرانیان طی دو نوبت میزبان علاقه مندان خواهد بود.
(sm120)
homayoun shajarian - 01 - tasnife havaye gerye(sm81)
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راضی باش الی...نسبت به دفعه قبل خداییش خیلی پیشرفت کردم(sm14)
امیرو کاورا (sm132)
گذاشتم(sm169)
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
دوست دارم نظرت راجع به بازيگراي خارجي و ايضا مردا هم بدونم (sm132)نقل قول:
بدون مقدمه عرض میکنم تقریبا در بیشتر دفعات سعی کردم شروعکننده نباشم
(sm2)
دیشب وقتی ورود غریبانه تیم ملی کشتی آزاد کشورمان که نایبقهرمان کشتی جهان شده بودند را از طریق تلویزیون دیدم واقعا شوکه شدم و دلم برای این قهرمانان نامآور شکست و به گریه افتادم.
(sm2)
کوچولوی میهن و مردم محمد مایلیکهن
(sm2)
(sm2)
قاسم رضایی هم باخت (sm25)
ولی یه سری حرفاش رو قبول دارم .ممد دایی اومده به رهبری فر گیر داده ...اخه دیوث تو وقتی به پرسپولیس میگفتی تراختور رهبری فر کاپیتان پرسپولیس بود
عدس پلو داره تاثیرش رو نشون میده(sm120)
فهمیدن انقلاب تو زمین خاکی کمین کردیم
البوم تو انقلاب زیر ساعت 11 نمیاد
اشترم بذار تاپیک تو عنوانم بزن کاورای البومه
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گرفتم البومو
سی دیشم زرده خیلی خوش رنگه
البوم این یارو اشارات نظر هم بود قبل بیپ تونز
(sm2)اشترم تحویل بگیر یه عنوان زدی دوبار ریدینقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza_ashabi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)قطبی دمت
باش صبر کن تازه رسیدم خیس عرقمنقل قول:
عاغا چاره ی پروستات فقط آبگوشته . خدا بیامرز نه نه ی ما آبگوشت میداد میزدیم میرفتیم تو زیمین 5 تا 5تا میزدیم . عاغا میخوای بدم ممد بیاره یا نه خودت پاشو با بچه ها بیا مانتو فروشی یه دست بزنیم(sm2)
2تا البوم سلن دیون برام ارجنال کادو اوردن کیفیت سی دیو بسته بندی رو ببینید فر می خورید
جالب اینجاست هر دتا البوم همه اهنگا تگ داره عکس هم داره وقتی ریپ می کنی عکس هم ریپ میشه