تجربه کن هم 6تا جدید داشت..من احتمال میدم 9 یا 10تا ترک باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تجربه کن هم 6تا جدید داشت..من احتمال میدم 9 یا 10تا ترک باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقطه ضعف خوبه مطمئن باش... بدی زیگوارت اینه ک خیلی از جلوه ویژه تو ویدیوهاش استفاده میکنه..امیدوارم این یکیو خراب نکرده باشهنقل قول:
امیدوارم این خوب باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی تو موزیک ویدیو ها هیچی تقدیر نمیشه
(sm19)
کاش هیچ آهنگی رو قبل از پخش آلبوم منتشر نمیکرد
هیچ خواننده ای من ندیدم مدت زیادی قبل آلبوم لیست ترکها رو اعلام کنه خیلیا که اصلا تا اومدن آلبوم اعلام نمیکنن حالا تجربه کن اعلام شد شاید تصویرم اعلام بشه شایدم نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
"بی نهایت شب" وحشتناک خوبه، خیلی وقت بود پلی نشده بود (sm127)
شادمهر تنها هنرمندیه که هر چی به عقب تر میری کارهاش سنگین تر و ترانه هاش پر محتوا تر میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خصوصا تو ایران که آثار عجیب زیبایی به جا گذاشت فکر کن ترانه ی بی نهایت و آرزوها و ... در سنین 24 تا 28
خونده بعد هر چی سنش رفت بالاتر ترانه ها سطحش اومد پایین تر
Are you ready?
نهنقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسعود جان پخش نقطه ضعف هم مث باقی کارها با نظر شادمهر و گلیم بافه عجیبه که از پخش این کار با خبری نکنه تو هم رفتی تو دار و دسته ی گلیم باف؟😄😄😄نقل قول:
خخخخخ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کدوم اهنگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا تصویرنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تصویر اونیه که داخلش ویولون زده...نقل قول:
اون اعترافهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezi212 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقطه ضعف احتمالا ولنتاین پخش میشه ( 25 بهمن فک کنم ) که نزدیک به پخش البوم هم هست
ویدیوی تصویر که به نظر زیگورات ساخته و یه ویدیو دیگه ( همونکه تو عکسش شادمهر دستاش رو گذاشته رو سرش و رو عکسش نوشته کارگردان سینارت ) هم از سینارت هست که اونم به نظر میاد اهنگ اعتراف باشه
اینکه اونا کی منتشر شن دیگه معلوم نیست (sm142) سه تا تا الان اومده با نقطه ضعف چهارتا . دوتا هم بعد البوم بیاد شیش تا . چهارتا هم بدون ویدیو باشه خوبه راضیم (sm50)
اعتراف ویدیو نشده نقطه ضعف و تصویر موندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جز اعتراف به عشقت هر چی بگم دروغهنقل قول:
این لحظه که غرورم تصویر یه غروبه ...
این کار اعترافه
با توجه به اینکه شبیه به اینه (بارون و رعد وبرق) فکر کنم "اعتراف" باشه (sm198)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب شاید یه اهنگ دیگه باشه پس چون تو پیج تصویر اون عکسی که شادمهر پشت به تصویره لباس مشکی تنش هست و دستاش رو سرشه نوشته new music video created by sinartنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون عکس فکر کنم مربوط به همین ویدیویی هست که سینارت ساخته شده ولی منتشر نشده هنوز(sm77)
کپشنش هم اینه که : هر دفه غریبه تر میبینمت تو چجوری این همه عوض شدی با کی دارم اشتباه میگیرمت ...
شایدم برای همین اهنگیه که ترانشو نوشته ؟
کار اعتراف تیزرش هست تو پیج شادمهر یه کلبه ماننده قسمتی از شعرش رو گفتم توشم ویولن میزنه یه کار اسلو هست ویدیوی تصویر هم به کارگردانی سینارت هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینی که شما میگی تصویره به کارگردانی سینارتنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهان حلهنقل قول:
پس یدونه هم اولین تیزر این البوم و اولین پست پیج تصویر که شادمهر تو آب هست و اون گُلی که دستشه و پشتش قایم کرده رو هم زده بودن ویدیو از زیگورات ، اون چیه جریانش ؟
فکر کنم بجز نقطه ضعف دوتا ویدیو دیگه مونده باشه درسته ؟
اون تیزر و کلا تیزرهای مربوط به تبلیغات آلبوم رو زیگورات ساخته به اضافه ی ویدیوی نقطه ضعف . اونا فقط تیزرن جهت تبلیغ آلبوم و جزو موزیکهای آلبوم نیست الان تا جایی که من خبر دارم فقط نقطه ضعف و تصویر موندهنقل قول:
(sm182)
عهنقل قول:
من از روز اول منتظر اون ویدیو بودم که شادمهر تو آب هست و گل پشت سرش قایم کرده !! حیف شد ویدیوی باحالی از توش میشد در بیاد (sm81)
دوتا ویدئو بیشتر نمونده تصویر و نقطه ضعف. ویدئو ی دیگه ای وجود نداره
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقطه ضعف احتمال زیاد تولد شادمهر پخش میشه
(sm27)
سالهای ساله قراره تولد شادمهر آهنگی ازش ریلیز بشه و نمیشهنقل قول:
شاید ایندفعه طاسم بشکنه
زمانش زیاد مهم نیست مهم اینه ک ی کار قوی باشه نقطه ضعف و ضعفای 3تا آهنگ قبلی و بپوشونهنقل قول:
(sm10)
گمت کردم تولدش اومدنقل قول:
گمت کردم عید نوروز اومدنقل قول: