حالا یه بار ما یه شی خواستیما ..
ینی یه نفر فرم طرح تحقیق نداشت اینجا ..
همه بی سوادین ینی ..
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا یه بار ما یه شی خواستیما ..
ینی یه نفر فرم طرح تحقیق نداشت اینجا ..
همه بی سوادین ینی ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه جدی هستی باس دقتت بالا باشه ..
تک آهنگ باس در حالی که خیلی خوب باشه رعایت هم بکنه ..
اصلشم همینه باس 2 تا ترک بدی ببینیم شیجوریه خب .. :l
سینجول از سیستم قبلی سایت نمیشه پستارو به این قالب انتقال داد . 6 هزارتا پست رو دوباره باید بزنم (sm120) امنیتش داغون بود . اسکریپتم نزدیم ریسک داشت
منتظرم بخش تک آهنگو کامل کنه منتقل کنم . البته ادمین میارم بزنه . خودم که وقت نمی کنم
ها اون ماقع هی میگفتم پستاتو باس دوباره بزنی شیزی بروز نمیدادی .. :l
تک بیشتر جواب میده ولی معمولا کسی حرفی داشته باشه آلبوم میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینایی که میگن آلبوم الان کسی نمیده چرت محض میگن . هیچ ایده ای ندارن . وگرنه همه تو دنیا 4 تا تراک میدن بعد همون ایده رو کامل میارن آلبومشو منتشر می کنن
ممر 6/8 بخون ملت عاشقت میشن الان همه دنبال اینجور آهنگ ها هستن (sm120)
انتقال دادنش که کاری نداره ..
باید به دیتابیس قبلی دسترسی داشته باشی و البته دیتابیس جدیدت هم با اون مچ باشه ..
کارای حامد همایون چی خوب گرفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینطور کارا هم دارم ولی نه شیشو هشت ، یه حالت ریتمیک متفاوتی داره . شیشو هشت شاد تا به حال نساختم
از این سیستم ZOO نیشه به خودِ جوملا منتقل کرد . با اینکه Zoo تو جوملا نصب شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید هم بشه ولی به خاطر امنیتش بهتره دوباره بزنیم