داده هات که هنو هس تو سرور درسته !?؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
داده هات که هنو هس تو سرور درسته !?؟!
اونم یه دوره ای دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ریتمیک تو مایه های رگه و فانک رو خوشم میاد یا مثلا کانتری ولی خب باید ببینی استقبال میشه یا نه ؟
یه آلبوم کوتاه 4 - 5 تراکه دوس دارم منتشر کنم که همش الکترونیک تخصصی . امبینت باشه (sm128) ملودیاشم ساختم . خودم خیلی دوس دارم
ولی تو این یک سالو نیم از همه چی دور شدم . این سایت همه وقتمو گرفت . به جاییم نرسید لعنتی
کی میگه به جایی نرسید ؟ کلی بازدید داره که !
وقتی درآمد نداره یعنی نرسیده - هر ماه 350 تومن از جیب میدم نگهش داشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه واسه اون قالب قبلی بود که گوگل اصن حسابش نمیاورد..ولی تو این می ترکونه
واسه بعضی چیزا بخش vip بزار ماهی 4/5 تومن بگیر (sm120)
آره . کل پستا تو یه ساب دامین هست فقط خودم دسرسی دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اين ماى پاسپورت ى ترابايت رو دارم نزديک ى سال و خورده اى شايد تواين مدت5بارم ب سيستم نزدم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما نمى دونم چرا تست سلامت هارد زدم بدسکتور شده (همه جوره هم ازت مراقبت مى کنم..)..کلاريسکه بنظرم دوتا دو ترابايت بگيرى خيلى بهتره.. ريسک کمترى داره
منم همینجوری دوس دارم . از این کارا هم ساختم . هرچیزی نو آوری داشته باشه شنیده میشه . نهایتا مخاطب خودشو پیدا می کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استقبال عمومی شانسیه . یه بار میبینی یه کاری که فکرشو نمی کنی هیت میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین خب معلومه تو باید بهنیه سازی موتور جستجو رو رعایت میکردی گوگل آنالیتیک و ...