(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیدات . . . (sm176)
چند روز پیش اتفاقی توی اینستا گرام یه کلیپ بی نام و نشون ازش دیدم . . .
توی کامنتا دم بال اسمش گشتم تا پیدا شد . . .
فکر کنم رادیو پیر قبلاً کاراش رو پخش می کرده ولی الان پاک شون کرده . . .
احتمالاً سر همین آهنگ . . . (sm50)
من خودم هم می خوام دانلود کنم ، به نظرم از همین یوتیوبش بگیرم بهتره . . . (sm59)
(sm81)
مرگو تجربه کرده (sm50)
هم شهری . . . (sm54)
نمی دونم چرا حس می کنم مصطفی هروی و سیروس کردونی با اسم مستعار فیلم چورن کار گردانی می کنن . . . (sm50)
تخیلاتم . . . (sm2)(sm25) (sm2)
مازیار - غریب (sm172)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره خیلی خوب بود ... بعضی کاراش واقعا شنیدنیه ...
رادیو (sm3)
پس منم از همینجا دان میزنم ... (sm50)
(sm181)