پایین ترین حجمش 40 مگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پایین ترین حجمش 40 مگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرز بخواد یکی رو رد کنه، رد می کنه... فکر می کنم امسال نوبت ایکره (sm25) طرفدارا هم سر جای خودشون (sm25) وثوق (sm98)(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وثوق استدلالش مسخرس(sm120)نقل قول:
گایزکا مندیتا : رئالی ها به اسطوره هایشان پشت می کنند
هافبک سابق بارسلونا و اسطوره والنسیا می گوید که رئالی ها به اسطوره هایشان پشت می کنند وآن ها را به زور از باشگاه خارج می کنند
او میگوید :متاسفانه این مادرید است .رائول،گوتی ومورینتس هم به این سرنوشت دچار شدند و حالا نوبت کاسیاس است بخشی از رسانه ها طرفدار شما هستند و بخشی دیگر می خواهند شما را از باشگاه بیرون کنند بنابراین هر اشتباه بیش از حد بزرگ نشان داده می شود(sm81)
اینو که میدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگه بگوویچ رو میخوان برا اون گفتم(sm70)
ایکر یحتمل اخر فصل جدا میشه(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی تو بازی های سنگین به خاطر نداشتن بازیکن تخریبی یحتمل میرینیم (sm137)نقل قول:
خو ناواس رو اوردن برا اینده دیگهنقل قول:
بگوویچ بیاد اون چی میشه
من بالاترینُ دانلود می کنم، تو اومدی سراغ پایین ترین؟ (sm120)نقل قول:
بایرن 4 تا داره--الونسو-شوان اشتایگر-خاوی مارتینز-تیاگو الکانترا(sm25)نقل قول:
(sm25)نقل قول: