نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1)
عاخه ما با کوسه ها دوستیم دلمون نمیاد کبابشون کنیم (sm74) (sm120) حالا تو بیا یه کاریش میکنیم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشتارت که موشکولی نداشت من واسه خودم آبودانی خوندم (sm70)
درستش همینِ... چشم در برابر چشم!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه دوستین که شنا کردن هم مشکلی نداره ... من از بچگی آرزو داشتم توی کارون شنا کنمنقل قول:
کارگدانش یه آدم سادیسمی عجیب مزخرفی بوده ... فقط بلده بزنه شخصیت اصلی داستان رو پر پر کنهنقل قول:
من به این پایان مشکوکم ، کووووو تا نه ماهو نیمه دیگه که فصل جدید شروع بشه ، کی مرده کمی زنده با این پایان تکاندهندشون (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس با این امضات (sm2)
میخوای سه روز عزای عمومی اعلام کنم جک نزارم؟(sm2)
خداییش سه قسمت آخرش فوق العاده بود (sm127)نقل قول:
ولی من تو کتم نمیره جان بمیره ، اون جادوگر سیاهه باید یه فن بیاد همینطوری نمیشه که (sm172)
نقل قول:
دهنت سرویس (sm2)
چطور دنبال نمیکنی این سریالو ، واقعا بهترین سریال جهان هستش ، وقتی از ده نمره ، نمرش نه و نیم هست خودت بخون ته هیجان این سریالو (sm127)نقل قول:
بعدشم ببین چطور بازیگرای معروفشونم کامل لخت میشن تو فیلم و انقدر به گلشیفته که فقط بالاتنه رو و شیوشو نشون میده گیر ندین (sm2)
نه مشکلی نداره میسپارم کوسه ها کاریت نداشته باشن یه دل سیر شنا کنی (sm127)نقل قول:
کارگردان این فصلشم همون کارگردان فصل های پیشِ؟نقل قول:
داداش اگه آبرومونو نمیبری و واسمون جک نمیسازی....
5هزار تومن پول داری دستی بدی؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.آخرین اس ام اس بانک ملی....
کلا سریال دنبال نمیکنم... حالا با توجه به نمره ـش شاید روزی که تمام سریال پخش بشه و پرونده ـش بسته شه ببینمش... خوشم نمیاد منتظر بمونم تا هفته ی بعد که قسمت بعد بیاد (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو اگه انگیزه سریال همینِ میرم فیلم پـ*ـورن میبینم دیگه چه کاریِ (sm59)