فقط حواست باشه از ک.ون ما فیلم نگیری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط حواست باشه از ک.ون ما فیلم نگیری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا منم نمیدونم (sm120) یهو دیدی 3-0 ی که خودت گفتی شد اصلا ... (sm120) ولی به نظر من :نقل قول:
مساوی
اره
مساوی یا برد بلژیک
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو رو هم بیاریم اسپنک کنیشون بعد عملیات(sm2)
ها دمت گرم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
whoscored زده 2-1 به نفع ولز (sm120) بازی قبلیو 1-1 زده بود درست در اومد (sm120)
فدات (sm10)نقل قول:
پول بموقع دادی چشم(sm2)وگرنه مصنوعی میدیم به دخترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرم درد میکنه دوتا قرصم خوردم آروم نگرفته بدنم داغ کرده (sm74)
(sm81)من طرفدار ولزم چطور بزنم برد بلژیکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دفه قبل زدم ایرلند 1-0 فرانسه نابود شدم
(sm74)گناهان تورو فراگرفتننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]