(sm81) غم اخرت باشه داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81) غم اخرت باشه داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نیکول (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ههههههههههههههه ... (sm50)
دوستان ی نفر ی سایت فروش وی پی ان معرفی کنه که خوب باشه.افت سرعت نداشته باشه.
به این طرفدارای آر یو ردی بگین سرشون تو کامینگ سون و ویدیوی خیالیشون باشه ! از چاوشی یه بار دیگه زر زر کنن میشورمشون میندازمشون رو بند
سلام
در آلبوم من خود سیزدهم و آهنگ قراضه چین دقیقه 3:08 کی با چاوشی همکاری کرده و اون تیکه رو میخونه ؟
آیا آلبوم یا کار های دیگه هم داره ؟
حجت اشرف زاده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sako [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی داره ؟؟؟
پسر نوشته شادمهر نبود الان خیلی ها نبودن - کند ذهن اصلا بود و نبود شادمهر واسه کسی مهم نیست
من نمی دونم شادمهر واسه چاوشی چیکار انجام داده که میگه اگه اون نبود اینم نبود ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنیانگذار سبک پاپ تو ایران شادمهر مگه نمیدونستی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنیان گذار کاور (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا دم دو عزیز ( رسول و MrCrow ) گرم و ممنونم که پاسخمو دادید
با تشکر از صابر ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پژمان بازغی چرا سکته کرد ..
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای قربون اون آواتارت (sm19)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم پخ که دادی (sm2)همش حدسیاته (sm70)بعدشم این آلبوم رو جدیدا تصمیم به تولیدش گرفتن نه اونموقع (sm2)(sm2)(sm2)
سلام
من این خبرو از طریق یکی از دوستام که نزدیک به آونگه گرفتم
حدود 2 ماه پیش بود که ضبط آهنگ جدید منصور شروع شد و میکس و مستر هم دو هفته پیش تموم شده
این آهنگ یه آهنگ اسلو هست ، یه چیزی تو مایه های آهنگ عشق نمیخوابه
پاکسیما چند تا شعر دیگه هم آماده کرده برای منصور که احتمالن به صورت تک آهنگ در آینده پخش میشه
نظر شخصیمو میگم جرمی حالا هم کسی میخواد بیاد فحش بده بسم اللهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکرار میکنم : زیاد به به چه چه کردین گفتم دو باره گوش کنم شاید نظرم تغییر کرد ... نظرم تغییر کرد ... ضعیف نبود بلکه خیلی ضعیف بود
مگه نمیدونستی حدسیاته (sm70)دیدی که آهنگشم اومد (sm70) بعدشم برو تاپیک کامینگ سون سرچ بزن آلبوم جدید منصور که گفتم پاکسیما و میرزا (sm120) اونی که فینگیلیش تایپ کرده بودی رو بزار اگه راست میگی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این علی اکبر تا حالا کجا بوده شعر نسروده؟؟!!(sm142)
(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
بزار دیگه (sm2)من الان با خانم پاکسیما صحبت کرده ام و ایشان گفتند که خبری نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی نبود بگه وی پی ان پرسرعت از چه سایتی بخرم؟؟
اخی الدنگ کی تورو میخواد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاجی دیوث عاشق شمردن گل قالی بود دیوث دیگه نمیاد.الدنگ اونقدر پست داد که خر ارسال بشه تو هم میخواستی راه اونو بری ولی عاشق شدی برای بار هزارم سر به بیابون گذاشتی(sm2)
چاووشی میخواسته پول ترانه سرا نده رفته سراغ مولانا(sm70)
پیگیر نشو ، پیداش نکردم (sm2)ببین الان دیدم گفتی اسم یه آهنگ از تو دورم هستش ، وای به حالت نباشه تو آلبوم (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sako [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا از تو دورم یا به تو نزدیکم فرقی نداره که (sm2)مهم اینه آهنگاش خوب باشه (sm2)نقل قول:
(sm127)نفسهنقل قول:
همه سرور های کریو وی پی ان رو بستن الکی خودتو اذیت نکن ، چون بقیه هم همین مشکلو دارننقل قول:
اگه برای فیس و .... شیلتر شکن میخای فری گیت کار میکنه ولی اگه برای سایت چورن میخای فعلا باید صبر کنی (sm2)
نقل قول:
ممنون
نقل قول:
برا یوتیوب و فیس میخوام
اینم حرفی است موافقم (sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من رفتم خدمت 21 ماه خدمت بودم
بازغی تکذیب شد ..