نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راست میگی، ولی یه آهنگ قبلش روز تولدش داد، معروف بود؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راست میگی، ولی یه آهنگ قبلش روز تولدش داد، معروف بود؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم از همه شما عزیزانم که انرژی مثبت و عشق شما تمام سرمایه و انگیزه من و تیمم بوده و هست.
آلبوم "تصویر" در تاریخ ۲۹ فوریه ۲۰۱۸ منتشر میشه و امیدوارم این آلبوم که بسیار براش
یکی بشون بگه فوریه 28 روزه (sm128)
به هر آهنگی دقت نمیکنم(sm198)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتشه که پایان داده بشه به تمام گمانه زنی ها :)))))))))
سورپرایز خواهید شد (sm59)
البته هنوزم که هنوزه هیچی قطعی نیست (sm2)
چ سورپرایزی .بگو احسان دلمون آب شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعلام خواهد شد در روزهای آتی پیش رو ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تشکر
نوچه ی فرشباف (sm2)
اگه سرنوشت رو جزو کارای ضعیف آلبوم میدونی پس بهتره به باقیشم زیاد امید نداشته باشی چون سرنوشت جزو خوبهای آلبومه . میشه بگی چه ایرادی به سرنوشت وارده ؟ ترانه که خوبه ملودی خیلی قشنگه تنظیم عالیه وکال بی نظیره ویدیو محشره ایرادش چی بود بگو مام بفهمیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که دیدی طرفداری الکی نمیکنم از قلب من و تو بی منم خوشم نیومد و گفتم ولی سرنوشت خیلی خوبه اگه شادمهر ساخته بودش الان ازش به عنوان شاهکار یاد میکردی
بذار آهنگ نقطه ضعف پخش بشه، از همونم ایراد میگیرننقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته الان پیشاپیش نگرانی هایی درباره شعرش که نکنه کوتاه باشه هم داشتن
اینکه گفته میشه شادمهر ترانه های کوتاه یا سطح پایین برمیداره مربوط به الان نیست
شادمهر کلا مشکل انتخاب شعر داره مگه معروف از 2 خط ساده بیشتر بود؟
اگه بخایم واقعا منصفانه قضاوت کنیم کلا به اکثر ترانه های شادمهر بعد از رفتنش از ایران انتقاد وارده جز یه سری موارد
اون موقع با اون همه محدودیت چه آثاری که خلق نکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوزم که هنوزه بی نظیرن
دقیقا ... تا این دیدگاه ها قبل البوم هست هیچ وقت از شادمهر راضی نمیشن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59) البوم افتاد ۱۰ اسفند (sm2)
بسیار عالینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار خوبی کردن
الان باز شروع میشه گلیم باف گلیم باف(sm128)(sm128)(sm128)(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله دقیقا همینطوره و کارهای اولیه ی شادمهر خیلی تاثیر داشت تو موفقیتشنقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خیلی دوست داشتم شادمهر تو همون مسیر پیش میرفت اما به نظرش احترام میذارم
ای کاش تا قبل از پخش آلبوم هیچ آهنگی پخش نمیشد
آلبوم قبلی کار تجربه کن یکماه به آلبوم مونده اومد و همیشگی هم چند روز قبل آلبوم اما این آلبوم فرق میکنه
بدترین اتفاق ولی واسه آلبوم تقدیر افتاد که جز خیال ترس و شیلا همه کارا واسه دو یا یکسال قبل آلبوم بودن
شادمهر پستش رو ادیت کرد همون 20 فوریه میاد احتمالا اشتباه تایپی بوده
اصلا تاریخی که اول زده بود، وجود نداشتنقل قول:
میگم اشتباه بوده دیگه اصلاحش کرد کلا قرار بر همون بیستم بوده اشتباها تایپ شده 29نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد کارای نوجوونی اصلا به من چه و منتظر بودم عصار عالیه درود فراوان به علیرضا افکاری افشین مقدم و همچنین تنظیمهای عالی سعید زمانی
یه حسی میگه توی ترک لیست آلبوم تغییراتی ایجاد شده! (sm51)
واقعا توی ترانه الان دور دور افشین مقدمِ. خیلی خوب داره کار میکنه. امیدوارم به تکرار لغات نیفته، چون روزبه بمانی هم با اینکه خیلی دوسش دارم توی بعضی ترانه هاش کلمات و تعبیر های تکراری به وجود اومد یه دوره.نقل قول:
(sm2)نقل قول:
خداراشکر ک تاریخ عقب افتاد چون اگه همون 1اسفند میومد ی مشت آدم بهونه گیر میریختند سر شادمهر ک چرا تو شهادت آلبوم دادی بیرون...اینجودی شادمهر خواسته بهونه دست کسی نده
(sm50)
تاریخ عوض نشده اینهمه توضیح دادم همون یک اسفند میاد 20 فوریه برو پستش رو بخوننقل قول:
نه تغییری به وجود نیومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا چند وقت دیگه همه چی معلوم میشهنقل قول:
تا چند وقت دیگه همه چی معلوم میشهنقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید منتظر موند ببینیم سورپرایزی ک احسان گفت چیه(sm59)
به نظرم سرکار گذاشتهنقل قول:
ابی حامد خودتو معرفی میکنی؟
کیستی؟
از کجایی و به کجا میروی؟؟؟
مگه تغییری بشه یا نشه تو با خبر میشی یا مگه از لیست ترکها با خبری که اگه تغییر کنه متوجه بشی؟نقل قول:
جایی نمیروم هستم در کنارتون چند بارم گفتم خیلی دنبال این نیستم بخام بگم من همه چیو میدونم و اینحرفا تا جایی که از یه سری مسائل با خبرم رفقا رو در جریان میذارم حالا هر کس دوست داشت باور میکنه هر کی هم نه که مشکلی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hobbit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداکنه یه آهنگ با تنظیم خودش اضافه بشه
این تیزر اهنگ نقطه ضعفه؟نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشمای مهربون تو
منو به آتیش میکشه
نوازش دستای تو
عادت ترکم نمیشه
شادمهر (sm127)