(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
دیوگوگارسیا (sm74) مقر فرماندهی امریکا ( اقیانوس هند )(sm74)
کامنت بذارین بگین دیوس کاورای اورجینالو بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
براش از داعش دعوتنامه اومده تو کاور می خوای؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینکشو داری امیر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا هدفشون اصلا دین نیست ،دین رو رد کردن فقط به اصطلاح خودشون تو کار بهشتن (sm50)نقل قول:
نقل قول:
چند شب پیش یکیشون در مترو سراغ من اومد ،شروع کرد تز دادن و چرت و پرت گفتن . بعد یک قران بهم داد که روش علامت این گروه بود ، بهش گفتم می دونی این در آلمان ممنوعه ؟ گفت نه چه کسی گفته ؟ من هم ایستگاه بعد به بهانه صحبت پیادش کردم ، به پلیس اطلاع دادم و سریع دستگیرش کردن تا یاد بگیره کی گفته که ممنوعه(sm2)آدم فروش
زدم کاورای اورجینال رو نمیذاری میخنده دیوث