دیشب گفتم بزاریم گفت صبر کن چند روزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیشب گفتم بزاریم گفت صبر کن چند روزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درباره چی بود؟کجا بود؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینتراستلار یا بین ستاره ای جدیدترین فیلم کریستوفر نولان در ژانر علمی تخیلی است، متیو مک کاناهی بازیگر اصلی این فیلم است.
اوففففف جونم مك كانهي (sm88)
هر چی سعی کردم نظرمو نگم تو پست بهادر نتونستم
حالا چیکار میکردننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام من به افتخار پاروی بی قایق گفتم عضو شم تو خوشالی شریک باشم (sm10)
سلام خوش اومدینقل قول:
نوشته اصلی توسط hamid.chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید فیلمی که مک کانهی اسکار رو برد از لاغر شدنش کفت برید یا نه ؟ اکه حال کردی با این قضیه فیلم machinist رو حتما حتما نکاه کن کریستین بیل دقیقا شده مثه اسمیکر ارباب حلقه ها جالبیش اینجایه کمتر از یک سال یا شیش ماه بعدش بت من رو بازی میکنه که بدن داره در سطح تیم ملینقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش اومدی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamid.chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مکه من رفتم خارج (sm54)در مورد چی ماخواد مشورت بکیرهنقل قول: