(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تولدته؟ مبارک مبارک مبارکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی انصافا دنیا اومدی که چی بشه؟ خودکشی عزیز من ، تنها راه نجات خودکشیه. بکش خودتو راحت کن. با آرزوی بهترین ها برای شما (sm10)
جدی چرا نشستی خونه ؟ کیکی ؟ دوستی ؟ شامی ؟ بیرونی ؟ :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه وصیعتم میکنم
بهت نصیحت میکنم
به برگ گل دست نزنی
کاکل شو پس نزنی
باد میزنه تاب میخوره
سیلی از آفتاب میخوره
(sm50)
باهم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
حوصله داری(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی (sm172)نقل قول:
مبارکت باشه شب تولدتنقل قول:
چقدر شلوغ خودتی و خودت
یه کارت تبریک چندتا شمع خاموش
خودت گرفتی خودتو تو آغوش
(sm25)