(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamid.chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamid.chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)از وقتی شعرا رو زدم شش نفر اومدن گفتم اقا نشستیم همه غلتا رو گرفتیم اینم تصحیح شدش
داعش مگه قراره حمله کنه ؟ (sm77)(sm74) بابا من تازه عضو شدم ک (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمه کوچیکمو یا بزرکه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای منو میگی ؟ (sm74) خدایی خب غلطاش رو گرفتم اگه یه غلط پیدا کردی یه معجون مهمون من (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا دین چیز مذخرفیه
حالا تو باورت میشه من هنوز فرار از زندان رو ندیدم ؟(sm25) یه سریال فقط دیدم اونم لاست بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داستانی داعش و ترکیه دارن خیلی جالبه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته این چند روزه دیگه خیلی سه شده و امریکا خیلی داره بش فشار میاره بعید میدونم اخر اجازه نده
داعش چسبیده بود به پیشونی ترکیه کار نکرد الا به کشور های عراق و اینا
ترکیه هم شیک و مجلسی ، هر بشکه نفت رو تو این وضعیت میخرید ۲۵ سی دلار (sm77) میفروخت ۱حداقل ۱۰۰ دلار (sm70)
چیزی که اینا به اسم دین به ما شناسوندند اره !!! اما اصل دین خداییش این شکلی نیست (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]