تو دیوونه رفتی یه شب بی نشونه (sm50)
آیا شما ندارید زان بی نشان نشانه (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو دیوونه رفتی یه شب بی نشونه (sm50)
آیا شما ندارید زان بی نشان نشانه (sm50)
در حسرت دیدار تو اواره ترینم(sm81)
وطن پرنده ی پر در خون (sm74)
دلم میخواد برم یه جایی صندلی بذاره روبروم بشینه فقط نیگاش کنم ساعتها حتی اگه کلمه ای نگه و نخونه ...... تو نگاه و سکوتشم یه دنیا حرفه چقد وقتی کت و شلوار میپوشه شیک و ناز تر میشه
تو با دلتنگیای من .. تو با این جاده همدستی ....
تظاهر کن ازم دوری .. تظاهر میکنم هستی ....
میدونم یه روزی دل من میمیره
خورشیدِ عشقمُ اون بالاها سایه میگیره
رنگِ تاریکی گرفته قصه و افسانهء من
رنگِ شادی رو ندیده این دلِ دیوونهء من
(sm50)
(sm155)
(sm132)
آسمونه خاکستری پشت شیشه
که دیگه هیچ وقت عوض نمیشه
(sm50)
من از غل و زنجیر می ترسم ... خیلی قشنگ خونده
من این چاوشی رو دوست دارم ، چاوشی چشمه طوسی ، دوست داشتم ، بید بی مجنون ، سنتوری و ....
عالی خونده ، مثل همیشه
حِیــــــــــف(sm27)
ادم یاد سکوت بره ها میوفته (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)به نظرت کسی هس ندیده باشه 10 دفه تی وی گذاشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
(sm120)نسخه 240 مگی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+
سحر خیز به ما میگن (sm118)
Coldplay Ghost Stories Live 2014 یره من 4 گیگو دانلود کردم اینکه همون ویدئو کلیپاشون بود (sm54) 3تاش فقط اجرای زنده بود که اونم انگار کلیپ بود
عکسهای اکران خصوصی لامپ 100
نظرات
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون صحنه که در ماشینو باز میکنه خودش یه فیلمه (sm25)
آندرانیک - احساس
ترانه : مسعود بهزادیان – آهنگ و تنظیم : آندرانیک
(sm50)
بچه که بودم آسمون آبی بود
حتی شبای ابری مهتابی بود (sm50)
(sm50)
زار زار گریه مستونه کنم(sm50)
دیوونگی شاید درمون درداااامه (sm118)چ ملودیی شد
چرا جدیدا اینجوری تخمی ریلیز میکنن نسخه 150 مگی فرتی میومد
اشترم این البومایی که ایتونز میزنی بعضیاشو قبلا 320 نزدی ؟
(sm81)پس چرا شروع نمیشه
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب چرا همینو اپلودباز نمیزنه این دیوث انواع ورژنا رو میزنه 150 مگی نمیزنه شیم لسم بده کم حجم 200نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه دیوانه ای ..
میگم x265 اومده 720 با حجم 220 مگ ..
خودت دیوانه ای همونی که بت گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)عجب کله گنده هایی اومدن مراسم فیلم خود فیلم که پخی نمی ارزه بخاطر اسکندری اومدن صدای محسنم فضا رو معنوی کرده (sm59)
(sm50)
(sm118)
(sm2)