آهنگش نه ولی ویدئوش آرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آهنگش نه ولی ویدئوش آرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقطه ضعف یه کار اسلوئه تنظیمشم سعید زمانیهنقل قول:
تنظیم میدونستم.(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیانیست حرفه ای = سعید زمانی
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من با اخبارت کاری ندارم. میخوام بدونم کی هستی، از قدیمی ها هستی یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم واسه بچه های قدیم تنگ شده
البته منظورم قدیم زمان شادمهر فنز هستا
نقطه ضعف ی کم ریتمش از سرنوشت تندتره
شادمهر قاطی کرد تو پست اخر تصویرسازان رو هر کدوم دو بار تگ کرد(sm2)
میخواد نشون بده خیلی دوستشون داره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از زمان پرپرواز دات کام و شب برهنه و شادمهر فنز و همه ی اینا بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hobbit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه بفرستی گوش کنم مسعود جوننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم بده بشناسمنقل قول:
ندارم(sm128)نقل قول:
(sm2)
والا داداش هیچوقت عضو نبودم فقط سر میزدم اما خیلی از بچه های قدیمی رو میشناسم شادمهر از ایران رفت فک کنم اولین وب سایتش خیالی نیست دان کام بود با مدیریت یوسف شاهپذیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hobbit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در همین حد بگم جز سرنوشت آس های آلبوم هنوز رو نشده قلب من و تو بی من واسه دستگرمی بودنقل قول:
فکرکنم تعداد اهنگهای البوم 8 تا باشه
میدونم داداش با سرنوشت آس های آلبوم 4تاستنقل قول:
بده گوش کنیم مسعود (sm59)نقل قول:
سرنوشت آهنگ خوبی بود اما در مقابل ترک های قوی البوم طرفدار یه آهنگ معمولی بود
یعنی انتخاب پلی میشه سرنوشت یه اهنگ ضعیفه در مقابلش
اون ک صد در صدنقل قول:
انشالله 1 اسفند (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا هر چی که خوبه زود تموم میشه
البته متاسفانه اینم باید بگیم که اونهمه خلاقیت و نو آوری تو آلبوم طرفدار فدای ترانه های ضعیف و کوتاه شد تنها ترانه ی قابل دفاع آلبوم طرفدار همون انتخاب سروش دادخواه بود . ترکهای خیلیا و امون از تو و چه خوابهایی که ترانه ها خیلی ضعیفهنقل قول:
تو بی من(sm127)
فربد جان ببخشید ریپلی کردم داداش در اینکه انتخاب از بهترین کارهای شادمهره که شکی نیست اما کلا تو سطح کارهای هر هنرمندی یه بالا و پایینهایی وجود داره و نمیشه مقایسه کرد مثلا همون انتخاب رو من نسبت به بی نهایت شب آرزوها پرپرواز علامت سوال که پکیج کاملتری بودن پایینتر میدونم در کل مقایسه ی اینچنینی درست نیست میشه هر کاری رو در جایگاه خودش دوست داشتنقل قول:
من وکال سرنوشت رو از وکال انتخاب بیشتر دوست داشتم وکال انتخاب نه تو قسمت پایین نه بالای کار به دلم ننشست اگر چه ملودی انتخاب و تنظیمش شاهکار بود
نمیدونم کی به شادمهر گفته بود تو البوم طرفدار این نوع صدای پایین زیبا شده تو کارهاتنقل قول:
یعنی افتضاحی بیش نبود اون حرکتش یاد صدای وز وز زنبور میفتادم😆
شروع اهنگ چه خوابهایی با اون صدای پایین شادمهر منو یاد خاله شادونه میندازه
باهات موافقم .. خیلی هم موافقمنقل قول:
از هر سبکی تو آلبوم طرفدار هست .. از سبکهای اروپای شرقی مثل یونانی (انتخاب و طرفدار) بگیر تا سبک هووس ( حالم عوض میشه و چه خوابهایی) و ترنس ( آینده) و کانتری ( زود تموم میشه) که متعلق به اروپای غربی و آمریکاست و ریتم هیچ هاپ (خیلیا) یا ریتم چهار چهار مثل ( اسمم داره یادت میره) ...
آلبوم طرفدار تو تنوع آهنگسازی و تنظیم جزو برترینهای مارکت ایرانیه .. ولی ترانه هاش اصلا در حد ترانه های آلبومهای دیگه اش نیست .. بعد از البوم آدم فروش ترانه هاش تقریبا ضعیف شد که مقصر رو میدونی کیه ...
خب آهنگ مناسب سنتونو گوش کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمو پورنگ آلبومش میاد پیگیری کنید
من بیشتر از ده تا آهنگ شنیدم که همشون تو آهنگسازی از این آهنگ الهام گرفتن و حتی به نظرم آهنگهای رابطه و تجربه کن هم با الهام از همین آهنگ ساخته شدن و نت هاشون تقریبا تو یه سطحه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط majid136 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته خود چه خوابایی سمپلش از یه کار خارجی الهام گرفته شده اون کارو داشتم خودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلیقه س ولی به نظر من که اینطورهنقل قول:
واقعا تنوع موسیقی تو البوم طرفدار عالیه
در مورد شعر باهات موافقم
ولی مثلا حالم عوض میشه یه سبک انتخاب یه سبک زود تموم میشه یه سبک
از لحاظ موسیقی خیلی البوم خوبیه
امون از تو رو خیلی دوس دارم مثل تو بی من
فکر میکنم موزیک ویدئو نقطه ضعف همه رو میخکوب کنه.کارهای زیگورات رو بیشتر از کارهای سینارت دوس داشتم.ویدئو معروف رو به شدت دوس داشتم.فقط با تو عشقم اگه اون اتفاق ها پیش نمیومد و با کیفیت پخش میشد ویدئوی خوبی بود.ویدئو وارث رو هم دوس داشتم.ولی فکر میکنم با ویدئو نقطه ضعف غافلگیر بشیم..تو کارهای سینارت فقط گمت کردم و انتخاب رو دوس داشتم.
جهت اطلاع بگم زمان آدم فروش و پاپ کورن مدیر شادمهر خوشزبان بود و نکته ی دیگه اینکه شادمهر خودش ترانه های بد رو انتخاب میکنه و سلیقه ی انتخاب شعرش مناسب نیست چرا نمیره سراغ روزبه افشین مقدم و میره سراغ عرفان سلیمی و کساییان و مهرابی . مقصر پایین اومدن سطح ترانه های شادمهر بعد از رفتنش از ایران شخص شخیص خودشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا سلیقه هامون یه ذره هم فرق ندارننقل قول:
فقط تو قشنگ حرف میزنی(sm120)
من تا یه چیزی میگم بد منظورمو میرسونم همه شاکی میشن(sm59)
آره منم گفتم خلاقیت اون آلبوم فدای ترانه های سطح پایین شدنقل قول: