(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
بخش پرداخت مشکل پیدا کرده؟ الان می خوام پرداخت کنم اوکی نمی شه و نمی تونم هیچ مبلغی رو انتخاب کنم @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه.. بى زحمت اين هايده رو همراه لينک پرداخت بفرسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیر شد(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عطاء الله بهمنش گزارشگر و مفسر باسابقه ورزش ایران به دلیل عارضه سکته مغزی در سن 94 سالگی درگذشت.(sm74)
پرچم جمهوری اسلامی تو موزیک ویدیوی شهاب تیام (sm2)
کیم دی؟(sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چرا انقدر سر درد و پشت درد دارم
بگو کی بود تو رو به گریه انداخت
کی بود که از بغضت ترانه می ساخت
کی بود که بی وقفه تو رو نفهمید
کی بهتر از تو رنگها رو می شناخت
بگو کی بود رنگ صدات رو دزدید
کی بود کی بود ترانه هات رو دزدید
کی بود که از سایه ی تو می ترسید
از کوچه ها صدای پات رو دزدید
کی بود کی بود من نبودم
من که دروغزن نبودم
شاید باید می پرسیدم
پیش تر از این می فهمیدم
شاید باید می فهمیدم اسیر ناباوری ام
آفتابی شو آفتابی شو
من یکی خاکستری ام
کی بود کی بود من نبودم
من که دروغزن نبودم
شاید باید می پرسیدم
پیش تر از این می فهمیدم
آفتابی شو آفتابی شو
که سرد سرد سردمه
باید به جنگ من برم
این آخرین نبردمه
من از توام من نه منم
باید طلسم و بشکنم
باید به سیم عاشقی
به سیم آخر بزنم
گریه نکن ای من من
به وقت جنگ تن به تن
چیزی نمونده به سحر
به ساعت تازه شدن
کی بود کی بود من نبودم
من که دروغ زن نبودم
شاید باید می پرسیدم
پیش تر از این می فهمیدم
آفتابی شو آفتابی شو
که سرد سرد سردمه
باید به جنگ من برم
این آخرین نبردمه
ببخشید این توررنت چطوری می شه دانلود کرد ؟
هر کاری کردم ن شد
(sm10)(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hercules [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای حدود 1 ترابایت دانلود کنی؟!
(sm54)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خانوم سوزان روشن (sm50)
البته فکر کنم (sm29)
آره سوزان روشن هستش
(sm50)بی بی عشق
(sm50)
اگر بشه دانلود کرد شاید ولی بدون ری جیستر نمی شه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هفته ی خاکستری فرهاد با کیفیت عجیبی از تی وی پخش شد (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر کى نشون مى دم نمى شناسه(sm54)
سوزان روشن(sm25)
علیرضا (sm127)
انقد دانلود زیاده فرصت نمیشه فول باب دیلنو بگیرم (sm172)
سهند فکر کنم 2 هفته یِ دیگه بیش تر لینک های باب دیلن فعّال نیستن !
اگه می خوای به گیری شون زود تر !
- (sm50)
کتابِ جنایت و مکافاتِ داستایفسکی رو به خونید و فاتحه به فرستید . . . (sm50)
پی نوشت : نامِ شخصیت اصلی یِ این رمّان " راسکول نیکف " است . . . #راننده گی _در_مستی
راسکول نیکف یه پیر زنو شقّه کرد و من با اون تبر فرشته یِ الهامو می کُشم . . .
کتاب صوتیش رو هم گذاشتم ولی کتابش بیش تر توصیه میشه (sm50)
از دی روز شروعش کردم . . . عالی یِ (sm51)
نسخه یِ انگلیس هم برای آرشیو (sm59)
کلاً کتابِ جنایی دوست می دارم (sm74)
البته توی کلِّ زنده گیم 4 ، 5 تا جنایی بیش تر نه خوندم (sm81)
گرچه جنایت و مکافات به اون معنا جنایی و پلیسی نیست ، بیش تر با معمّا و روانِ آدمی کار داره . . . (sm50)
نقل قول:
تی وی یِ کجا !؟ (sm54)
شب آخری شاتل ری د ه رسما!!!!! از فردا دگه نت ندارم(sm50)
خورشید سرد مغرب بر من حرام باد (sm50)
ماشالله خانوم صولتی (sm118)
صدای داریوش آخر غمه(sm50)
صدای فقط بانو هایده و حضرت، حضرت یاور همیشه مومن دل من آشفته بازار فریاد زیر آب.
هنرمندان تکرار نشدنی سرزمین من (sm50)
تتلو رو یادم رفت استاد تتلو: آی جیگیلی جیگیلی آخماتو باز کن آی جیگلی جیگلی یه نگاه به من کن (sm2)
نه از دور و نه از نزدیــک تو از خواب آمدی ای عشق
خوشا خودسوزی عاشق مرا آتش زدی ای عشق (sm50)
نوبتی هم باشه نوبت وینستونه (sm50)
چه کوچک است و غم انگیز دل خوشی هایم . . . (sm50)