گوشه سمت چپ البته (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
گوشه سمت چپ البته (sm120)
چرا ترانه ام به تو بال و پر به من قفس بده
ره نکن صداتو روم ترانه هامو پس بده (sm50)
درست نشد (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من زیاد از کم پلیر استفاده نمیکنم ولی باز شب ورژن اخرشو دانلود کن شاید درست شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
باو یکی قبلیو پاک کردم یه جدید دانلود کردم نصب کردم بازم درست نشد ... راستی غیر از km کدوم نرم افزار واسه فیلم های زیرنویس دار خوبه ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متنوحاشیهحضور هاشمیدردانشگاهامیرکب ر
(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود کردم ... چجوری نصبشون کنم ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]