ولی ادم بده بود که .. یعنی تو مثل اونی (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی ادم بده بود که .. یعنی تو مثل اونی (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور به خودش اجازه داده خودشو خوب بدونه بقیه رو بد ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با همه مشکل دارم .. ولی یه سری اعتقادات دارم (sm120)نقل قول:
چون که برگزیده بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه ربطی داره ! حنگ الان تبدیل شده به یه چیز بد که همه میگن غیر انسانیه یا ....... !!! اون زمان روش زندگی همین بوده چی کار میکردن ؟؟ چطور امثال تروی هکتور گلادیاتور و ... برامون اسطوره ان اما امام علی زبونم لال بد و ادم کش ؟؟؟ بابا روش زندگی اینجوری بوده اون موقع الان نمیشه قضاوت کرد درباره اون وقت ها کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابوبکر بغدای فرمانده داعش هم میگه من از طرف خدا اومدم و برگزیده هستم ، تو باور میکنی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد شد
(sm25)
(sm120)خداروشكر تو يه اعتقاداتي داري (sm2)حالا يكم رخ بنما از اعتقاداتتنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا ، اسپایدر منو بتمن این جور چیزا میشن اسطوره اینا میتونن ادم بد رو از خوب تشخیص بدن ولی تو واقعیت ادمی که برگزیده بوده از طرف خدا نه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamid.chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معيار حق و باطل چيه ؟؟نقل قول:
كي اين حقُ داده مخالفان من سر زده شن ؟؟(sm10)
دیگه بد و خوب تعریف شدس . تو اون دوران جاهلیت تو اون خنگ بازیا تو اون زنده به گور کردنا . اینا بودن که راه راستو به مردم نشون دادننقل قول: