دین چه خوب چه بد باید شخصی باشه عین لباس .. شما هرچقدر از لباس ی شخص بد بگی اون دوست داره همونو بپوشه حالا چ زشت چ زیبا
من خودم شخصا به دین معتقدم
آیه ای هست توی سوره ی غاشیه :
ای محمد تو تنها تذکر دهنده ای و نمی توانی کسی را مجبور به ایمان کنی.
نمایش نسخه قابل چاپ
دین چه خوب چه بد باید شخصی باشه عین لباس .. شما هرچقدر از لباس ی شخص بد بگی اون دوست داره همونو بپوشه حالا چ زشت چ زیبا
من خودم شخصا به دین معتقدم
آیه ای هست توی سوره ی غاشیه :
ای محمد تو تنها تذکر دهنده ای و نمی توانی کسی را مجبور به ایمان کنی.
فقط داريد نظرات ِ خودتون رو واسه خودتون قانع مي كنيد (sm120)
مطمئنی که اینارو اسلام میگه؟یا حرف دوستان کلاه بر سر میباشد؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معیار حق و باطل ، عقله !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایده بهشت داعشی از نظر خودشون حقه چون چیزی که ندارن عقله ، ولی نگاه جهان به داعشی ها دیگه مشخصه چیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اطلاعاتی که داری از کتابی خوندی که حداد عادل نوشته (sm2)
بی خیال فیلما . تو خوب باش (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه ربطی داره این سوال دیگه میره جادی خاکی و کلا اعتقادت رو داری انکار میکنی !! دیگه شما به برگزیده بودن امام علی هم شک داشته باشی که دیگه هیچی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره افرین (sm70) تازه اونا خیالی ان بیشترشون (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره همون تنها منطقم کتاب دینیمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) خيلي دارم سعي ميكنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]